Sol ute och plantering pågår …

Förra veckan fick jag denna vackra Dekorativdahlia av min chef, och kolla in färgen, helt fantastiskt mustig orange. Det kommer bli en pigg och rolig färgklick hemma hos oss. Denna sorten är särskild framtagen för att odla i kruka.

Denna nyfunna blomma för mig kom jag nog på i somras då min chef älskar denna sorten och har dom i sin trädgård, jag sprang också på många olika sorter av Dahlia på Rosendals Trädgård i Stockholm.

Idag är det ett fantastiskt härligt soligt väder och jag sitter ute och äter en morotssoppa i matchande färg ?

Är det någon av er läsare som kan lite om det här med altangolv i trä, detta är 3:e året och det ser riktigt grönt och fult ut vårt golv. Vi tänkte ta högtryckstvätten och tvätta av golvet riktigt med borste. Men det jag funderar över är det här med vad vi ska behandla det med. Jag vill gärna ha golvet i lite kallare gråtoner och inte gult träd. Typ någon form av järnvitriol. Är det någon där ute som har lite erfarenheter och tips ni kan dela med er av? Vore tacksam ?

Nu ska jag gå in och brygga lite kaffe för att njuta här ute i solen. Vår altan ligger helt i lä och är en fantastisk plats för den tidiga vårsolen.

Ha en fortsatt fin dag i solen vänner,

Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *