FLASKOR SOM LJUSHÅLLARE

annapan1

 

annapanna1

 

 

HELLO FRIDAY

OMG, vilket bus väder vi har haft här i natt. Det har åskat, blixtrat och blåst något helt otroligt. Vår lilla nakenhund Lotta har nog morrat och legat och tryckt mot mig hela natten så jag har inte fått många timmars sömn. Men vad gör det, idag är det ju fredag.

.

Kom ni ihåg detta inlägg här. Då jag fick två flaskor av denna underbara Moét & Chandon Ice Impéral. Denna flaskan är ju så himla vacker så jag kunde inte slänga flaskan efter vi druckit upp den. Det vilar massa minnen i denna flaska nu som jag vill ha kvar. Så jag gjorde en början av 90-tals mode, stoppade ett stearin ljus i flaskan och använder den nu som en ljusstake.  Jag tycker det är fint att använda gamla flaskor till ljusstakar då det ser lite härligt konstnärligt och spartanskt. Dom får gärna vara likadana flaskorna och målade i högblank vit eller i klarglas. Svarta kan vara fint till en nyårsdukning som ex. Det är ett billig och roligt sätt att duka på. Jag satt just och googla runt på en ljushållare i guld som man kan stoppa ner i flaskor, och i den sätter man ljuset. Jag tror mig sett det någon gång men minns inte var?. Kanske har ni läsare sett någon sådan någon stans som ni kan tipsa om?

.

Önskar er alla en jätte fin F R I D A Y!

KRAM

tillvisitkort1

.

Psst! Tonerna ur min Spotify idag är den franska härliga låten här

.

.

6 thoughts on “FLASKOR SOM LJUSHÅLLARE

  1. Linda says:

    Soupersnyggt! Klart man ska spara flaskor som både är snygga och som bär på minnen. Jag såg ursnygga ljushållare för flaskor med en pinne att sticka ner i flaskan och ljushållare och manschett i mässing eller metallfärg i en inredningsaffär här i min stad igår. Hade varit riktigt snyggt med att piffa flaskan ytterligare med.

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *