EFTERLYSNING VINDALSÖ serveringsvagn

EFTERLYSNING VINDALSÖ serveringsvagn

 

Bild lånad av IKEA FAMILY

.

.

.

.

GODMIDDAG BLOGGISAR!

.

Nu lägger jag ut en efterlysning och ber om er mina gulliga läsare om hjälp. Jag letar efter denna serveringsvagn som var under försäljning i sommras på Ikea under ”avdelningen trädgårdsmöbler” Vilket dom inte har nu under janurari månad. Och när man ringer kundtjänst så säger dom att alla trädgårdsmöbler är totalt utsålda. Men jag har jobbat i stora kedjebutiker och vet att man säljer inte var ända pinal på reoran. Utan man har ett hörn längst inne på lagret där det får stå tills nästa rea eller säsong rea. På Ikeas kundtjänst kunde dom bara säga att den inte finns i lager och att dom inte vet om den kommer igen till våren/sommaren?.

Alltså nu är min fråga till er läsare om ni är någon som har sett denna VINDALSÖ serveringsvagn på någon Ikea någon stans i detta avlånga land. Kanske finns det någon kvar i någon fyndhörna på ett Ikea varuhus och väntar på att få flytta hem till oss?!. Jag är beredd åka vart som i detta land. Jag vill bara helt enkelt ha den! Så snälla om ni har sett eller vet något om denna serveringsvagn så skriv gärna några rader till min mail eller här i kommentarfältet. Kanske är det någon här på bloggen som vet något om kommande kollektioner på Ikea i sommar?!.

Nu håller jag tummarna för att en sådan vagn skall få flytta in hos oss framöver!

.

Ha en god god fortsättning på dagen!

KRAM/Carola

4 thoughts on “EFTERLYSNING VINDALSÖ serveringsvagn

 1. Jocke Inredarn Sunesson says:

  Snyggaste jag sett på länge! Menar du att det är IKEA-design? Ofattbart!! Jag som slutat handla på IKEA för många år sedan. Måste uppdatera mig genast om deras produkter. Jag vill också ha en, du har min mejladress, hör av dig om det dyker upp två! Lova!!!!!

  • Carola says:

   När det dyker upp tre. Min vän ”Lalla” vill också ha en. Jag handlar inte häller på Ikea i vanliga fall. Men denna är super snygg. Nu återstår det bara att hitta dom som finns kvar då?:). Jag hojjtar till om jag får napp!

   Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *