EN ÖNSKELISTA TILL TOMTEN 2011

Julkulorna LOVE kommer från Day home. Klockan Triwa Ivory Rose Brasco Chrono – årets NYHET! Jackan kommer från Wiggy´s Rachel. Muggen är Tine K. Dom rosa Darling / döskalle muggarna kommer från Bolina. Gungstolen är från Eames.

Hej Alla Sköna Bönor ♥

Hur mår ni ute i ovädret idag?
Är just nu hemma på en snabbis av en  lunch/promenad och blogginlägg stund:)!  Som ni kanske har förstått så har jag inte kunnat tömma min kamera just nu för tillfället. Så jag bjuder er på en jul önskningslista från CC till tomten i år:)! Snälla tomten låt mig få alla dessa ljuvliga saker så är du söt och jag lovar dig att jag har varit såååå snäll i år:)!
Nu måste jag rusa! Vi ses senare ♥
KRAM

10 thoughts on “EN ÖNSKELISTA TILL TOMTEN 2011

  1. tjej says:

    En ny Triwa klocka finns på min önskelista också :)Själv köpte jag mig gungstolen från Eames förra året och är helt klart värt de pengarna. Har en liten dotter här hemma som älskar att gunga i den.Så då är vi två om den, även om pappan i huset säger att det bara är en stol 🙂

    Ha en fortsatt fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *