EN GLÖMD STOCKHOLMS BILD!

Pics från Rondellen på Sergestorg sent en sommarkväll i Juli. Taget av Me.

Härliga sommarminnen från Stockholm. Sockret dansar runt av lycka på sergestorg utanför kulturhuset. (kolla in väskan) hihihi …..

Godkväll bloggisar!
Ikväll har jag gjort något som har legat över mig ett tag. Jag har tömt bilder från datorn och in i externa hårddisken. Oh my… vad mycket bilder det blir som ligger i datorn. Jag måste nog få lite mer rutin på det där med att tömma datorn lite då och då på biler!

Men jag har också gått igenom lite härliga bilder från semestern i somras, Skolavlsutningen och dagis avslutningen. Jag fotar i genomsnitt 50 kort per dag. Ibland fler och i bland mindre. Det blir en del:)!  Nu väntar en ny bäddad säng på mig och en god bok:)!

 Ha en skön kväll så ses vi imorgon!

KRAM

5 thoughts on “EN GLÖMD STOCKHOLMS BILD!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *