CHANEL 529 GRAPHITE

Tjing!
I helgen gick jag om kring med dessa tre färgerna på mina naglar. Jag kunde inte bestämma mig i affären vilken färg jag ville ha. Och jag har inte bestämmt mig än:)?! Men det lutar mot 529 Graphite. Eller skall jag köpa den helsvarta ”klassiska chanel fägen tro”?. Tyck gärna till för mitt I-lands problem:)!

Så sant!
Nu skall jag ta mig en lång och snabb promenad med nakenfisen på lunchen. Men efter jobbet så blir det Niken på. Jag är ju personen allt eller inget som ni vet:)! Nu är det allt.
Hoppas ni har en fin måndag så ses vi lite senare!
KRAM!

9 thoughts on “CHANEL 529 GRAPHITE

 1. Me says:

  Bara älskar de citat du hittar =) Denna är ju klockren. Den åker in i inspirationsmappen!!
  Jag funderar också på det här med nagellack, satsar nog på det svarta. Så min röst till dig blir klassiskt Chanelsvart =)
  Ha en fin dag!

  Kram Fia

 2. Casa bianca di Mia says:

  De var snygga alla tre!
  Hmmm… svårt att bestämma mig för vilken jag gillar bäst. Du får visa mig sen, vilken du valde!

  Ryggen är något bättre, men starka mediciner är inte vän med magen.. får sån magkatarr. 🙁

  Kram!!!!!

 3. Sanna says:

  Chanel är det absolut bästa. Med överlack, hur hållbart som helst. 🙂 Black Pearl Alltid på mina floristnaglar…döljer sorgkanterna fint. Naglarna skimrar likt insidan på ett ostronskal. Lyx:) När jag inte jobbar är det Mimosa (577) eller Morning rose (557) på naglarna. Det måste ju vara lite blommigt hela tiden 😉

  Vad fint och inspirerande du har. Skönt själsligt. Knackar på igen…eller kanske bara kliver in och ropar hej. Du är så välkommen hos mig när andan faller på.

  Vänligen
  Sanna

 4. Room of karma says:

  Vilken skön böna du är Sanna ♥!! Klart jag kommer och besöker dig och din blogg. Och du är super duper välkommen in här alltid!!

  Tack för ditt tips! Det skall jag kolla upp ♥

  kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *