NY VECKA / NYA MÖJLIGHETER!

Välkommen nya oktobervecka!
Då var det måndag och det betyder nya tag:)! Det har varit lite halv slarvigt i helgen på min kost och motion. (det har varit gäster och kalas 2 dagar på rad)Men nu kör vi nya tag igen! No more varm äppelpaj med vaniljsås eller smörgåstårta för den delen, för mig på ett långt tag:)! Utan på med Niken och ut i spåret igen:)! Och stäng munnen CC, hihihih ………
Nu kör vi ny vecka med nya tag till måndagslåten här! (älskar denna gammla måndagslåten:) & Som Dockan säger nu kör vi ……:)
Psst!  Pepp ……Pepp ……Pepp ……
KRAM

6 thoughts on “NY VECKA / NYA MÖJLIGHETER!

  1. Casa of Mia says:

    hi hi, bra uttryck – stäng munnen – det skall jag göra denna vecka, har blivit lite för mycket för mig med. Föresten – väskan är inte till Salu, hi hi (min favorit) ha en härlig måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *