MODERNA MUSEET & ANDY WARHOL = I LOVE!

Just nu i vardagsrummet. Vet inte riktigt var jag skall sätta lilla Andy Warhol någonstans:)? Och nu är ännu en Andy bild på väg till mig på posten:) & vår gamla 7:an stol från Arne Jacobsen funderar jag på att måla vit. Det är en gammal biografstol från köpenhamn bio på strandvägen. En gång i tiden så var den orange men jag har målat om den i svart för några år sedan. Men nu börjar den flaga. Jag kan inte bestämma mig om jag gillar att den är flagad eller inte?! Vad tycker ni?

Tjingeling!
Åh, vilken vacker och fin begravning vi har varit på i dag. Vår älskade mamma, mor-mor & gammelmormor har begravts idag. Och hela släkten var samlad för ett sista farväl. Alla blommorna gick i rosa fina nyanser. Och kyrkan var så liten och söt. Precis som min lilla mor-mor var ♥! Hela begravningen inledes med låten Jag trivs bäst i ööppna landskap på piano, det var verkligen en super vacker inledning!!

Den svarta lampan heter Garland light av Tord Boontje och kommer från ROOM i Stockholm.
Nu ska vi strax göra oss iordning för att gå iväg och hämta mina sessor på dagis/skola. Det har varit en lång dag! 
KRAM 

8 thoughts on “MODERNA MUSEET & ANDY WARHOL = I LOVE!

 1. Life's Silverlining and I says:

  Så tråkigt med begravning men samtidigt kan det vara väldigt fint och skönt att ta avsked. Väldigt fin inledning på begravningen med öppna landskap måste jag säga.
  Super snyggt komponerat i vardagsrummet med tavlan- I like!
  Kram på dig!

 2. Lilla Majken says:

  Vad skönt att det blev en fin och värdig begravning, även om det är sorgligt. Min lilla mormor fick ge namnet på min blogg. Hon får en tanke från mig varje dag. Jag tycker också stolen är snygg som den är!

  Kram Therese

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *