En gårdagens fredagsmys

En gårdagens fredagsmys

 

En gårdagens fredagsmys

 

 Tjingeling vänner!

Ibland får man till det! Igår var vi och besökte våra vänner i Göteborg. Vi har försökt att få till en träff länge. Men det har varit det ena eller det andra som kommit emellan. Det har hänt mycket sedan vi träffades sist. Så igår hade vi en kombinerad inflyttningsfest, 40 års kalas och fredagsmys med hemma gjorda pizzor med barnen. Det tycker jag är riktigt kreativt:).

.

Ni som följer min vän Linn på Instagram (interiorbylinn) vet ju att de håller på att renovera ett vackert hus vid havet. Vi var där förra sommaren, och mycket har hänt sedan dess. Det var super kul att få se hur deras hus har vuxit fram. Jag har tagit lite bilder från huset igår. Mer pics kommer!

.

En gårdagens fredagsmys

 

 Här dricker vi bubbel, byter presenter och sitter och småpratar. Det var så vackert uppdukat med små söta delikatessbrickor till oss alla. Men jag kunde ju inte slänga upp Canon det första jag gjorde, när vi nyss hade kommit. Så jag tog inte några närmare bilder på det. Fast jag kanske hade haft lust till det:). Men samtidigt så vill jag bara njuta i stunden och närvara till 100%, viket jag gjorde igår!

.

175

 

 Finaste Ida i vårens snyggaste Ester Elenora topp.

.

En gårdagens fredagsmys

 

 Pizza bakning pågår ………….

Och vad jag och Linn gjorde under tiden som våra män och barn bakade pizza, skall jag visa er lite senare på bloggen. Det är galet roligt och spontant!

.

En gårdagens fredagsmys

 

En gårdagens fredagsmys

 

Har ni testat Eriks ekologiska Bearnaise sås? Den är magiskt god.

.

En gårdagens fredagsmys

 

En gårdagens fredagsmys

 

En utav pizzorna under kvällen bestod utav, tomatsås, mozzarella ost, parmaskinka, oliver, Eriks ekologiska Bearnaise sås med färska örter. Den var magiskt god!

.

052

.

102

.

.

Vi ses i morgon !

Kram/Carola

tillvisitkort2

4 thoughts on “En gårdagens fredagsmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *