4goodkväll i Göteborg

4goodkväll i Göteborg

 

En väska man mer än gärna vill ha. Under kvällen hos 4Good i Göteborg igår kväll, lottades det ut två snygga väskor från Mini. Tyvärr så var inte jag den lyckliga vinnaren. Utan kvinnan som satt bredvid mig vann en knall gul väska och en turkost till sin vän. Så nära att det var jag.

.

4goodkväll i Göteborg

 

Så i pausen så beställde jag en snygg guldfärgad väska till mig själv, haha.

.

4goodkväll i Göteborg

 

 En gårdagens scen på Lorensbergsteatern. Kvällen startade med ett stort lotteri utav bra produkter och upplevelser för oss 600 kvinnor som deltog igår. Kvällen startade riktigt bra. Stämningen var på topp här i goa Göteborg.

.

047

 

Först ut på scenen var Marika King. Hon är dalkullan och f.d. McKinsey-konsulten som gick in i väggen, flyttade till Afrika och blev författare. När man gör allt rätt, går på Handels, får prestigefyllda jobbet och jobbar 80-timmarsveckor kan det vara svårt att förstå hur man en dag inte ens orkar gå upp ur sängen. Marika King hade en spikrak karriär när hela hennes självbild rasade. Hon blev sjukskriven för utmattnings-syndrom. Efter en lång rehabilitering som tog henne till Afrika började hon skriva och idag har hon skrivit två böcker inspirerade av hennes egen historia, Supernova, som handlar om prestationsprinsessan Lisas uppgång och fall i konsultvärlden och Projekt längtan, som fortsätter följa Lisa i jakten på det perfekta jobbet och sökandet efter mening.

 

4goodkväll i Göteborg

 

Lisa Lemke som driver Prostens Pizza på prästgården i Skrea Backe, Falkenberg och lever efter motto Do What You Love – Love What You Do! Hennes populära och prisade kokböcker hittar man i tusentals kök världen över – och vi förstår det! De är lika vackra och inspirerande som funktionella. Nu har hon precis släppt sin nya kokbok Lisa på landet, en kokbok som bjuder på en inblick i ett hektiskt och sprudlande liv med renovering, matlagning, odling, tv-inspelningar, familjeliv, djur, (några vedermödor) och om hur det är att driva en stenungspizzeria med sin man. Vi är så glada att Lisa kommer till 4goodkvällen för att peppa oss till ett mer lustfyllt matskapande. Hon brinner för att laga mat i säsong med närproducerade råvaror. Hennes matfilosofi: matlagning ska vara enkel, rolig och locka till gemenskap vid matbordet.

l

Lisa berättade om ett tillfälle då hon satt i bilen och var på väg upp till ett viktigt möte i Stockholm. Hon var jätte nervös och då helt plötsligt hörde hon en låt på radion som fick henne att helt slappna av. Hon började nynna med i låten och när låten var slut så kände hon sitt inre lugn. Alla har vi nog en sådan låt. Lisas låt är: En man i byrån. Min låt är California Girls med Gretchen Wilson. Vilken låt har ni?

.

z5ebru8px3kdf56ljeru

 

4goodkväll i Göteborg

 

 I sommar måste jag bara besöka Lisas ställe Prostens Pizza. Någon som har varit där?

.

4goodkväll i Göteborg

 

 Och här ser ni mig med Stockholms snyggaste böna, Ulrica. Gulligare, varmare och mer jordnära tjej i bloggvärlden får ni leta efter. ( Fast igår var hon inte här som bloggerska utan hon jobbar på 4good). Ibland kan man ju  känna från första stund när man träffar någon att, oj vad jag gillar denna personen. Och ibland tvärt om. Och här känner jag verkligen att jag gillar denna tjej. Kul att träffas igen!

 

4goodkväll i Göteborg

 

 Och sedans har vi kvällens andra snygging. Lina Hedlund är tjejen som verkligen skiner! She knows how to shake it and sing it som en av medlemmarna i Alcazar. Mycket har hänt sedan uppväxten i Kilafors, Hälsingland. Barnteater, programledare, Musikfestivalen, dubbning av tecknade filmer & serier – bara för att nämna några! Ja, det verkligen sprakar av energi runt Lina! Men hon har kämpat för att nå sina drömmar. 2010 fick hon ett missfall som nästan kostade henne livet. Hon blev gravid igen men fick åka in akut med magsmärtor i femte månaden. Det blev en kamp för att bli mamma – och idag har hon och sambon Nassim Al Fakir sonen Tilo, 3 år.

.

182

 

 En härlig energi spred sig över lokalen när Lina tog över scenen!

.

218

 

198

 

 Andreas Carlsson – mannen som vet hur du går från idé till succé! Som en av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare (för bl a Britney Spears & Céline Dion), musikproducent, skivbolagsägare, föreläsare, författare, jurymedlem i program som Idol och X-Factor och grundare av skolan Academy Of Music And Business – så kan vi konstatera att he knows how to shine! Andreas går sin egen väg och inget är omöjligt. Men hur gör han för att hålla sitt fokus? Hur hanterar han alla motgångar på vägen? Andreas delar med sig sin story om hur han har förverkligat sin dröm

.

4goodkväll i Göteborg

 

 Kolla bilderna. Dom talar för sig själva. Ni förstår att det var bra stämning under kvällen?

.

4goodkväll i Göteborg

 

4goodkväll i Göteborg

 

Ni missar väl inte nästa gång. Eat love live – 4 goodkväll kommer till Göteborg i höst. Då kommer Leila ”bakar” Lindholm, Agneta Sjödin, Åsa Tönne mm.

.

.

Detta blev ett långt inlägg:). Men med så mycket kärlek och upplevelser som jag upplevt under gårdagen så kunde jag inte få ner det mer.

.

Kram/Carola

tillvisitkort2

10 thoughts on “4goodkväll i Göteborg

  • Carola says:

   Det var en riktigt bra kväll! Mycket energi och kärlek under samma tak. Jag känner mig så himla taggad och motiverad till vissa saker som jag skall ta tag i nu efter denna kvällen. Ibland behöver man en knuff åt rätt håll. Det är skönt att möta dessa starka kvinnor/män som berättar om sin framgång.

   Stor kram Carola

 1. Simply D.licious says:

  Åhh så fint du skriver! Tack gulligaste du! Såå roligt att du kunde vara med oss igen! och speciellt denna fantastiska kväll! Alltid grym stämning hos er i Göteborg!! 🙂 Vi hörs snart igen! Stor kram!

  • Carola says:

   Det är alltid bra stämning i goa Göteborg ♥ Tack för en fantastisk kväll!!
   Vi hörs och ses snart snygging!

   Kram Carola

 2. Pingback: 4good-turné |
  • Carola says:

   Då får du inte missa när de kommer till Stockholm nästa gång. Till hösten kommer det riktigt bra föreläsare:) Älskar dessa kvällar då det är fullt med energi i luften! 600 laddade kvinnor ♥

   Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *