Hemma hos

Hemma hos

 

Hemma hos

 

.

.

Godmorgon Söndag!

.

 Mår ni bra alla fin bloggisar?

Idag vaknade jag till en lång to-do-lista. Och en ännu längre jag borde lista. Vet inte riktigt vad jag skall börja med något känns det som. Jag en massa framför mig som också borde planeras inför resan till Torekov/Båstad på onsdag. Tittade in på väderkartan. Och såga att det skulle blir lite halvkasst väder dessvärre. Känns som om jag behöver ha en plan B, om det kommer att regna halva veckan. Kanske är det någon utav er söta läsare som vet lite mysiga besöksställen som vi kan besöka runt om kring Bjärehalvön? Det hade varit roligt med lite nya utflyktsmål.

 

Hemma hos

 

Bjuder er på lite mer bilder från Linns hem. Kolla in den snygga mattan, vill ha. Den kommer från Mio.

.
Hemma hos

.

Hemma hos.

Nu måste jag ta tag i dagen!

Vi ses

.

Kram/Carola

tillvisitkort2

3 thoughts on “Hemma hos

  • Carola says:

   Tack snälla. Men dessa bilderna är från min väns Linns hus i Göteborg. Hon har ett super vackert hus vid havet.

   Stor kram Carola

 1. maria at inredningsvis says:

  Hunden va ju bara bäst haha djur är grymma som inredning 🙂 Hoppas annars att du haft en solig helg, här blåser det som bara f.

  Om du gillar sommarhus inspiration kan du kolla in min nya post 🙂

  ha en kanonvecka

  LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *