EN DAGENS PLEASE JEANS SALMONE


En dagens mamma här. Topp Gant, Byxor Please Jeans Salmone ” färg jordgubbar med mjölk”, Scarf  Beck Söndergaard – Summer star- Peach, Långt tofshalsband från Ajlajk, Skor Belstaff.
Välkommen Julikväll!
Idag har vi varit och shoppat till Daddy på hans favorit butik Nääs Bommulsfabriken. Han har köpt så snygga jeans från RL & Replay bla. Och själv så hittade jag inget, Grrr…. Men jag hittade en massa fint till mina fina flickor. Dom är ju inte så tränd känsliga så där fyndade jag en massa på Rean bla.
Och eftersm det regnade om vartannat så åkte vi en sväng till Ikea också. Men jag tror inte jag vet något värre än Ikea och UllaredIt´s not my cup of tea, om ni förstår vad jag menar. Men vi var så sugna på en ur snygg spegel som bara fanns där så vi var tvungna till att ta oss en tur dit idag:) Men det bästa med Ikea är nog ändå deras mat avdelning, hihi. Vi åt glass, korv och drack dricka. Det är ju galet billigt och gott i bland:)!

Gillar det lilla söta hjärtat som är på högra bakficka på alla deras jeans.

Nu måste jag hoppa i säng – I morgon så har jag en lååååång dag fylld av massa operationer på jobbet. Bäst att var utvilad!
Vi ses i morgon!
KRAM

12 thoughts on “EN DAGENS PLEASE JEANS SALMONE

 1. H`s enkla vardag says:

  Hallå! snygga jeansen är! Har ett par vita, som jag är nöjd med! Tack för svaret ang säng och skrivbord! Lampan i vårt sovrum är från ett av dina värsta ställen och den är nog tre år gammal, för det är så många år sedan vi var i Ullared!
  Kram Helena

 2. Anonymous says:

  Hej gillar inte Ullared och Ikea besöker jag väldigt sällan springer nästan igenom och tar det jag ska ha .Så snygg du är- sommar feeling trots vädret-Ha det gott Lena

 3. Emma - Från min sida sett says:

  Nämen åh så fin du är! somriga bilder på dig & väldigt fina kläder!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *