ODD MOLLY TREASURE BRACELET

Odd Molly Treasure Bracelet Färg: Sapphire.

Godkväll Raringar!
Vilken härlig kväll vi har idag vänner! Här har ni en bloggerska som just har uppdaterat sig i både  bloggvärlden och nätbutikerna. Det var en del att läsa ikapp, hihihi. Det händer mycket på en vecka. Jag har redan hunnit förälska mig i en hel del kläder som kommer till hösten:) Men dessa armbanden från Odd Molly är ju bara ett måste! Klick Klick ……….

Färg: Multi
Pärlarmbanden har små runda brickor med olika motiv, text och skimrande stenar i olika färger. Brickorna varierar från armband till armband. Finns i sju olika färger. Visst är dom urrrrrrr snygga?!
Färg: Brown.

Jag tycker dessa tre fägerna är snyggast! Men vilken skall jag klicka hem? Vilken tycker ni? Jag skall nog sova på saken:) Så klickar jag hem en i morgon.

KRAM

16 thoughts on “ODD MOLLY TREASURE BRACELET

 1. Anonymous says:

  Fina armband, tycker orange eller det bruna då kan du ha dem även i höst:). Tack för en fin blogg:) Med vänlig hälsning M

 2. Svart, vitt & rött says:

  Tuuusen tack för din kommentar inne hos mig! Vad glad jag blir! Jag var inne och kikade på ditt näst senaste inlägg tidigare idag, men hann inte skriva något då… hade fullt upp egentligen, men såg att du uppdaterat och kunde ju då inte gå ifrån datorn 🙂 Massor av feelgood och alltid kul när du gör inlägg. Jag var inne på nätet och kollade på bilder på hojen… hur fräck som helst!! Nu blev mitt inlägg också lååångt… blåa armbandet = Ilike! Kram

 3. Svart, vitt & rött says:

  Tuuusen tack för din kommentar inne hos mig! Vad glad jag blir! Jag var inne och kikade på ditt näst senaste inlägg tidigare idag, men hann inte skriva något då… hade fullt upp egentligen, men såg att du uppdaterat och kunde ju då inte gå ifrån datorn 🙂 Massor av feelgood och alltid kul när du gör inlägg. Jag var inne på nätet och kollade på bilder på hojen… hur fräck som helst!! Nu blev mitt inlägg också lååångt… blåa armbandet = Ilike! Kram

 4. Svart, vitt & rött says:

  Tuuusen tack för din kommentar inne hos mig! Vad glad jag blir! Jag var inne och kikade på ditt näst senaste inlägg tidigare idag, men hann inte skriva något då… hade fullt upp egentligen, men såg att du uppdaterat och kunde ju då inte gå ifrån datorn 🙂 Massor av feelgood och alltid kul när du gör inlägg. Jag var inne på nätet och kollade på bilder på hojen… hur fräck som helst!! Nu blev mitt inlägg också lååångt… blåa armbandet = Ilike! Kram

 5. Svart, vitt & rött says:

  Tuuusen tack för din kommentar inne hos mig! Vad glad jag blir! Jag var inne och kikade på ditt näst senaste inlägg tidigare idag, men hann inte skriva något då… hade fullt upp egentligen, men såg att du uppdaterat och kunde ju då inte gå ifrån datorn 🙂 Massor av feelgood och alltid kul när du gör inlägg. Jag var inne på nätet och kollade på bilder på hojen… hur fräck som helst!! Nu blev mitt inlägg också lååångt… blåa armbandet = Ilike! Kram

 6. Svart, vitt & rött says:

  Tuuusen tack för din kommentar inne hos mig! Vad glad jag blir! Jag var inne och kikade på ditt näst senaste inlägg tidigare idag, men hann inte skriva något då… hade fullt upp egentligen, men såg att du uppdaterat och kunde ju då inte gå ifrån datorn 🙂 Massor av feelgood och alltid kul när du gör inlägg. Jag var inne på nätet och kollade på bilder på hojen… hur fräck som helst!! Nu blev mitt inlägg också lååångt… blåa armbandet = Ilike! Kram

 7. Svart, vitt & rött says:

  Tuuusen tack för din kommentar inne hos mig! Vad glad jag blir! Jag var inne och kikade på ditt näst senaste inlägg tidigare idag, men hann inte skriva något då… hade fullt upp egentligen, men såg att du uppdaterat och kunde ju då inte gå ifrån datorn 🙂 Massor av feelgood och alltid kul när du gör inlägg. Jag var inne på nätet och kollade på bilder på hojen… hur fräck som helst!! Nu blev mitt inlägg också lååångt… blåa armbandet = Ilike! Kram

 8. Svart, vitt & rött says:

  Tuuusen tack för din kommentar inne hos mig! Vad glad jag blir! Jag var inne och kikade på ditt näst senaste inlägg tidigare idag, men hann inte skriva något då… hade fullt upp egentligen, men såg att du uppdaterat och kunde ju då inte gå ifrån datorn 🙂 Massor av feelgood och alltid kul när du gör inlägg. Jag var inne på nätet och kollade på bilder på hojen… hur fräck som helst!! Nu blev mitt inlägg också lååångt… blåa armbandet = Ilike! Kram

 9. Svart, vitt & rött says:

  Tuuusen tack för din kommentar inne hos mig! Vad glad jag blir! Jag var inne och kikade på ditt näst senaste inlägg tidigare idag, men hann inte skriva något då… hade fullt upp egentligen, men såg att du uppdaterat och kunde ju då inte gå ifrån datorn 🙂 Massor av feelgood och alltid kul när du gör inlägg. Jag var inne på nätet och kollade på bilder på hojen… hur fräck som helst!! Nu blev mitt inlägg också lååångt… blåa armbandet = Ilike! Kram

 10. Hemma på Sjuan says:

  Håller med jättefina armband. Jag håller på det första, men inte lätt att välja 🙂
  Gillar verkligen höstmode men först hoppas jag på att få ha sommarkläder…

  Kramis

 11. Limestone by the Sea says:

  Supersnygga. Jag har också mycket att läsa ikapp, börjar här hos dig. Önskar dig en fin sommar! Kram Victoria

 12. MissTess o. Saga says:

  Såå himla glad att ha dej tillbaka här på bloggen Carola, weei:) Armbanden är ursmygga och själv önskar jag mig nog ett brunt, creme och orange tror jag.

  Ha en toppenfin söndag.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *