VARSÅGOD OCH KLIV IN PÅ MIN ARBETSPLATS

Känner ni igen mig?

Godmorgon Tidiga Måndag!
Nope, som ni ser så har jag inte börjat min semester än. Här kör jag heldag på Operation idag. Men det gör inget för den svenska sommaren verkar vänta på min semester. Så ni som undrar när sommaren startar på riktigt så är det v 38:)! Och fram till dess så är jag på världens bästa arbetsplats med världens bästa chef,kollegor och patienter
Om ni undrade vem det var där ovan? Så var det bara lilla jag ”CC”, hihihi.

Här förbereder jag opdukar mm inför dagens alla op …………..

Har bedövningen tagit? Gapa stort. Så här är nog dom flesta patienterna vana med att se mig.

Nu måste jag börja jobba igen!

Vi ses lite senare idag.

KRAM

13 thoughts on “VARSÅGOD OCH KLIV IN PÅ MIN ARBETSPLATS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *