VI LEKER IDAG

En dagens vardagsrum. ( och nu tänker ni att jag har gjort bilden svart/vitt. Men nix, det är så, svart & vitt hemma hos oss)
 Hello You!
Idag är det hemma aktiviteter som gäller. Sockret har med sig en vän hem från dansen. Dockan hänger på så gott hon kan:)! Daddy sitter och läser den senaste Classic motor och själv sitter jag och småbloggar.  

Dagens bruna klick …………… Kastanjer från Nolhagapark.

Idag har jag lekt en heldel med Macro objektivet. Och jag har fått till några coola bilder på Nakenhundens nos bla.
Hoppas du njuter lördagen!

KRAM

6 thoughts on “VI LEKER IDAG

 1. A House With A View says:

  Åh vilka superfina bilder från ditt vackra hem!!! Jag gillar också svart och vitt, sobert och stilrent!

  kraaaaaaaaaaaaam aka

 2. Mitas home says:

  God morgon! Måste bara berätta, sitter här med ipaden o surfar runt lite och så kommer Jossan och säger, mamma kan vi inte kolla Room of Karma (!!), hon har så fina bilder! Hon är 10 år! Hihi, hon har ju sett mig hänga här givetvis, men visst var det kul och att hon kunde namnet på din blogg! : ) Ha en fin dag! Kram Mita

 3. Room of karma says:

  Åhhh, Mita du är bäst! Det var det bästa meddelandet jag någon sin fått här på bloggen. Gick rakt in i hjärtat:) Hälsa din lilla pärla att hon är bäst och duktig som kan namnet på min blogg:)!! Då har jag en bild i morgon kväll som hon kommer skratt åt skulle jag tro. Har lekt lite med kameran i helgen…….

  Ha det bäst ni fina!
  Bamse kramar ♥ CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *