VÄLKOMMEN NYA VECKA!

Mmmmm, så gott bröd.

Tjingeling Måndag!
Mår ni bra denna tidigar måndagsmorgån?
Här har vi full rulle redan och klockan är bara 7,30. Nybakat bröd och en stor kopp med körsbärste står framdukat på bordet för att avnjutas. Ute är det mörkt och kallt och här inne är det varm och på bordet står det ett levande ljus = morgonmys.

Sessorna har beställt körsbärste med skummad varm mjölk. Så här står jag nu denna tidiga morgon och skummar lite varmmölk och tar en pics på kaffemaskinen:)!
Grrrr, min Spotify krånglar idag så jag satte på lite YouTube istället på morgonkvisten. Och idag så spelar vi våra favoriter från sommaren om ni minns, detta inlägg här från Skansen (mer ser ni under stockholmsfliken). Och när vi såg denna vidion så satt vi på rad 5 på barkbänkarna. Åhhhh, vilka härliga sommar minnen som sköljs över mig nu när jag ser denna vidion:)!
See you later girls!
KRAM

One thought on “VÄLKOMMEN NYA VECKA!

  1. Lifestyle by moi says:

    Det är otroligt vilka bilder du tar med din kamera, är imponerad. Inser att jag måste vara snäll så tomten förstår vad han ska lägga i mitt paket..

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *