JELLY BELLY & POPCORN FRÅN USA

Kvällens godis kommer från USA I ♥ love! Dom godaste popcorna i historien med smak av chile lime. Dom är ganska hot = me like! Finns att köpa på NK i Göteborg ♥

Tjing igen alla fina!
Wow, här har ni en propp mätt bloggerska. Men jag måste bara hoppa in här igen och rekommendera er det bästa godiset som finns i världen:)! Och så måste jag nog berätta att jag älskar allt som kommer från USA också, hihihi:)! Vårt stora söta Socker sa idag när vi satt och åt.  – Mamma, kan vi åka på en matresa till USA någon gång? Och vet ni vad. Jag sa, – JA!. Och jag säger inget jag inte håller skall ni veta. Så nu är det bara frågan om när vi åker:)!

Detta godiset är KÄRLEK för mig. Jelly Belly med smak av ”Very Cherry”. Nk i Göteborg så har dom en Amerikansk avd med massa gott från staterna som jag bara älskar. Och varje gång jag är i Göteborg så besöker jag Nk och denna avd i källaren. Det som är det bästa med Nk.s avd är att dom har Jelly Belly på lösvikt och alla smaker är isär delade. Så jag tar ju bara flera skoper av den godaste körsbärs smaken Very Cherry så klart:)! Om ni inte har besökt denna avd än så rekommenderar jag den verkligen. Ni kommer inte bli besvikna, lovar jag er ♥

Här hemma börjar vi jobba på julkänslorna. Fredagsfilmen består nämligen av denna mysiga familjefilm:
KRAM

8 thoughts on “JELLY BELLY & POPCORN FRÅN USA

  1. Shopstop-Ann says:

    Riktigt yummie! Men jag är lite skraj för smaksatta popcorn sen jag av misstag köpte en bunke SOCKRADE popcorn i Thailand. Huvva! 😉 men chili/lime låter inte så galet…ska prova vid tillfälle. Happy helg, kram!

  2. Lady-G says:

    jag håller med! älskar oxå allt från USA! de vet vad som smakar gott det kan jag lova 😉
    Hoppas det var lika gott som det såg ut, har aldrig smakat de popcornen själv.
    MVH: LadyG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *