En dagens bloggerska

En dagens bloggerska

 

En dagens bloggerska

 Dagens bloggerska: Ny tunn och härlig tröja från Rut & Circle (Ett märke som jag har fastnat för då de har mycket bra priser på sina kläder) Fina silkiga byxor i lite baggy modell från danska Oneof. Hatt köpt här nere på Österlen förra sommaren. Smycken från IOAKU.

.

.

.

Hello Bloggisar

.

 Hatten av vänner, nu är det äntligen vår. Åhhh vad jag njuter när solen kommer fram. Känner att jag riktigt blommar ut igen. Ingen vissnar som jag under vinter halvåret, hihi. Jag har verkligen strukit mig som en katt efter husväggarna här nere i Skåne. Gillar denna slappa sköna stilen som jag har anammat här nere.

Har ni sett bilden nedan. Vilket lustigt träd som växter efter marken längst huset. Visst är det vackert. Är det någon som vet vad det heter?

.

En dagens bloggerska

 

En dagens bloggerska

 

486

 

En dagens bloggerska.

Alla fina kläder hittar ni hos CloudNo9style.

.

.

Vi ses

Kram/Carola

tii.majl - kopia

 

5 thoughts on “En dagens bloggerska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *