Shopping i Simrishamn

Shopping i Simrishamn

 

 

 

Godmorgon fab fredag

.

Idag hoppar jag in en snabbis här på bloggen. Har en lång lista jag skall plöja ingen med saker som måste göras. Bland annat så skall bilen besiktas. Barn skall köras hit och dit. Här skall storhandlas inför helgen och nya färska snittblommor skall inhandlas såklart.

Idag bjuder jag er på lite mingel på stan i Simrishamn ……………

.

Shopping i Simrishamn

 

  Om ni besöker Simrishamn i sommar får ni inte missa butiken Kockska gården blommor på Storgatan 25 nere i hamnen. Ett hål i väggen till ingång, men väl därinne så döljer sig mycket vackra saker. Ett bra Tipseletips!

 

Shopping i Simrishamn

 

 Min fina vän Eva-Lena i sin hatt från Lindex. Visst är den sjukt fin? Den tog slut samma dag som den kom ut i butikerna dessvärre.

.

Shopping i Simrishamn

 

Shopping i Simrishamn

 

Skall bara ta en #Självis 

.

Shopping i Simrishamn

 

 Lite mingel med Canon…….

.

027

.

343

.

Shopping i Simrishamn

 Kolla in denna lilla goding vi stötte på gatan.

.

.

what happened in simrishamn stay in simrishamn

Vi ses lite senare.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

5 thoughts on “Shopping i Simrishamn

  • Carola says:

   Jag hoppar upp och jag faller ner vid datorn igen. Herre vad glad jag blev när jag klickade på din länk till vinnaren. Insåg att jag är en utav vinnarna. Jag som aldrig vinner i tävlingar! Jag håller ofta i tävlingar men brukar aldrig vinna när jag deltar. Men helt plötsligt händer det!!!!!

   Jag har mailat dig!
   Är galet tacksam och glad idag.

   Önskar dig en fantastisk helg!
   Stor kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *