By Malene Birger på REA

250

 

215

 

237

 

189

 

 

Godmorgon Måndag

.

Här om dagen gjorde jag ett riktigt REA fynd här. Jag älskar By Malene Birger. Om jag skall säga ett enda märke som jag verkligen gillar så skulle jag säga MB. Kläderna är nästan alltid i min färgkarta och mönstret är ofta leopard och smyckena är oftast i guld. Detta maffiga armband har jag kollat på hela våren men inte riktigt tagit mig för att klicka hem det. Men sedan så bestämmer jag mig för att köpa det som en mor dags present till mig själv och såg dessutom att de hade rea på By Malene Birger kollektionen mm. Då tänkte jag att det är meningen att jag skall ha denna vackra armband nu!:). Men visst är den maffig och snygg tjejer?!:). Är så himla nöjd.

.

Min älskade lilla äppelskrutt har varit lite småfebrig i helgen så idag får hon stanna hemma med mig. Tänkte att vi skulle hyra film och äta glass i sängen. Nu gäller det att kurera sig inför skolavslutningen i morgon.

.

Vi ses

Kram/Carola

.

.

7 thoughts on “By Malene Birger på REA

  1. Adela says:

    Men guuuud så snyggt iIRL!! Har kollat in det med innan och det var ju supermaffigt!! Tyvärr verkade det vara slut nu där du köpt ditt.
    Tack söta för all din support i mitt liv! Det betyder SÅ mycket och du ska få en STOR KRAM NÄR VI SES!!;)

    Kramar
    Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *