Klänning till skolavslutningen

369

 

364a.

371

 

.

.

Tjing

Tänk vad denna terminen har gått fort. Att vi idag står inför en skolavslutning. Vår lilla slutar 1.a klass och vår stora dotter börjar högstadiet. Tycker inte det var länge sedan mina flickor var små båda två. En sak som jag kanske sörjer lite inför denna skolavslutning är att jag har i alla år kunnat köpa kläder till båda mina flickor till avslutningarna. Jag har valt med omsorg och det två flickorna har matchat varnadra. Men förra året så vände det. Vår stora tjej som nu är 11,5 år hade egna åsikter och ville ha vit spetsklänning som de övriga vännerna hade. Det är väl ändå tur att hon säger till mig så hon inte klär på sig kläder hon inte vill ha för mammas skull. Men vår lilla dotter som idag slutar 1:a klass får jag fortfarande välja skolavslutningskläder till min förtjusning. I år så hittade jag en gudomligt vacker klänning från How to kiss a frog. Jag gillar deras kläder och köper ofta kläder från dem. Men just denna klänningen var lite liten i storleken, så att ni tänker på det om ni skall beställa den. Den finns att köpa här.

.

 Nu skall jag ta och handla jordgubbar och annat gott till sommartårtan som vi i vanlig ordning bakar till skolavslutningarna varje år. Den är glutenfri och super smarrig. Recept kommer för er som vill ha den till midsommar. En perfekt midsommartårta/sommar tårta.

.

.

Kram/Carola

2 thoughts on “Klänning till skolavslutningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *