Tankar hos mig / Nordiska Kompaniet

Tankar hos mig / Nordiska Kompaniet

Tankar hos mig / Nordiska Kompaniet

 Har ni sett denna fina vårskyltningen på NK som pågår just nu?. Varje vår så skyltar dom upp med temat från frö till fantastisk. Kan det bli mer vårligt än så här?

.

.

.

Hej Igen bloggisar

Idag snurrar det massor i mitt huvud. Vi planerar semestrar, planerar husvagnens innehåll, Vi håller våra tummar så hårt vi kan tillsammans här hemma för att en dröm skall bli sann ( får svar om ca 3-4 veckor). Jag har en hårddisk full med bilder som behöver tömmas. Jag har en kamera som också är full av bilder. Men jag har inget att skriva. Jag är inne i en period utav massa planering. Mycket kanske aldrig blir av. Mycket kommer bli av. Mycket kräver framförhållning och planering. Har svårt att samla mig. Jag känner mig lite spretig.

När man kommer till dessa dagar så tänker jag. Undra om man kan ha ett bild blogginlägg lite då och då, sådana här dagar som idag?. Eftersom jag nästan alltid har min kamera med mig vart jag än går. Så kan jag alltid bjuda på bilder. Jag har faktiskt väldigt mycket mer bilder att bjuda på än vad jag lägger ut idag på min blogg. Jag skulle kunna blogga två till tre gånger om dagen i form av bild. Men jag har inte så himla mycket att skriva om. Jag kan känna att ibland fotar jag vackra ting. Det kan vara allt från naturen, människor, mode och inredning. Men det kan också vara ruffiga coola miljöer som väcker känslor hos mig. Jag har målat tavlor i olja större delen av mitt liv. Och jag gillar konst av alla dess slag. Nu mera har jag gått över till fotografering och bildhantering. Jag har tagit lite bilder i Göteborg förra veckan som jag tänkte lägga ut här i dagarna. Jag fotograferar väldigt mycket mer än vad ni ser här på min blogg. Jag är ingen människa man kan sätta i ett fack. Jag har väldigt många sidor. Ibland funderar jag på om jag skulle öppna en blogg till, utöver den jag har idag. En blogg som bara presenteras i bild som ett bildgalleri. För jag fotograferar både barn, dop och reklam på beställning. Kanske skulle det kunna vara en lillasyster till roomofkarma? Som ni hör så snurrar det mycket just nu i mitt huvud. Är lite nyfiken på just dig som läsare. Vad gillar du mest hos roomofkarma?

Kanske är det våren som sätter nya kreativa ideer i mitt huvud. Bjuder er på lite bilder från fina kreativa NK.s vår skyltning.

 

Tankar hos mig / Nordiska Kompaniet

 

Tankar hos mig / Nordiska Kompaniet

 

Nu skall jag sätta mig i solen och läsa en bok. Samla mina tankar och bara njuta av lugnet här hemma.

.

.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

4 thoughts on “Tankar hos mig / Nordiska Kompaniet

 1. Lena - gott för själen says:

  Oj, mycket funderingar. Skulle också vilja göra nåt, men jag vet inte vad. Jag gillar när bloggar är personliga och när man bjuder på sig själv. Och jag älskar fina bilder! Det har jag hittat här.

  Kram Lena

  • Carola says:

   Tack snälla fina Lena! Dina ord värmer. Jag är en konstnärssjäl så jag fotar och redigerar bilder i form av konst vid sidan om också. Jag älskar att skapa. Så ideer brister det aldrig på här hos mig. Det är bara frågan om vad skall jag göra med alla ideer?

   Kram Carola

 2. Lena Axelsson says:

  Vad härligt att få se NK:s underbara skyltning…..helt fantastisk
  Gillar att läsa din blogg ( varje dag ) inspirerande, fina bilder ……kul med en bild blogg tycker jag…..Lena i Färjestaden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *