Bunches By Blomrum

Bunches By Blomrum

 

Bunches By Blomrum

 

Bunches By Blomrum

 Bunches min nya blomsterbutik. Det är ett enkelt, rakt koncept, utan krusidull:  Dom säljer blommor i bunt – bra blommor till ett bra pris.

.

.

.

 

Tjing!

Inget är så härligt som färska snittblommor så här års. För att skynda på våren så brukar jag köpa hem blommor till helgen.

Idag har jag riktiga vårkänslor då vi har tagit ut vår husvagn ur vinterförvaringen i veckan. Så idag skall vi åka upp till vagnen och fylla på med lite nya grytor och porslin. Påskens mini semester är redan bokad. Vi åker ner till Skåne med vänner som också nyligen har köpt husvagn. Vi har bokat vinprovning, middagar och annat roligt. Eftersom våren är tidig så hoppas jag på att rapsfälten har börjat slå ut när vi kommer ner. Men det är kanske lite väl tidigt? Men det hade varit så himla vackert att få uppleva dessa stora gula fälten.

.

Nu skall jag laga lite frulle till en hungrig liten familj. Idag tänker jag göra en riktigt hotellfrukost.  Den kommer att består utav omelett, rostat bröd med ost och marmelad, filmjölk , flingor, beacon och potatis plättar, juice och te.

.

Vi ses

Kram/Carola

tii.majl - kopia

3 thoughts on “Bunches By Blomrum

  1. Lena - gott för själen says:

    Genialisk affärsidé med genomtänkt namn och ”förpackning”. Snyggt!

    Åååh, nu suger det i husvagnstarmen när du säger så där. Vi sålde vår gamla pärla i höstas. Nu får vi se vad som händer framöver. Ska försöka få liv i båten som har renoverats i några år.

    Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *