Salt & Sill Deli på Centralstationen

dsc_1499
Salt & Sill Deli på Centralstationen

 

Salt & Sill Deli på Centralstationen

 

Salt & Sill Deli på Centralstationen

 

 

H.

Tjingeling!

Igår var jag nere i GOA Göteborg med min svägerska. Vi besökte en massa mysiga ställen men jag börjar med att visa gårdagens besök på min absoluta favorit restaurang Salt & Sill Deli på Göteborgs centralstation/Jernhuset. Igår firade denna restaurang ett år i stations huset. För er som inte har besökt denna lilla oas från havet ännu,  så skall jag berätta att Salt & Sill är tänkt som en liten butik och en matbar (bakficka). Här finner du väl utvalda delikatesser och färdigmat att ta med. Här kan man också sitta ner vid matbaren och njuta av rätter och dryck i en riktigt fin och rå västkustmiljö.

När jag besöker detta ställe så föredrar jag deras utsökta och totalt omotståndliga ostron Fine de Claire. Jag vågar lova er att dem är de godaste ostrona i välden. Klart värt ett besök för bara dem! Igår firades restaurangen med att bjuda gästerna på både ostron och räkor med tillbehör. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira dem på!

.

Salt & Sill Deli på Centralstationen

 

Salt & Sill Deli på Centralstationen

 Underhållningen för kvällen stod Pelle för. En riktigt bra trubadur med moderna låtar. (Tycker att trubadur ofta kan vara lite sunkiga och köra en massa gammalt trams). Men inte denna trubaduren. Han var lika väl utvald som deras ostron:).

.

Med detta inlägg säger vi stort grattis till Salt & Sill Deli på 1 års dagen.

.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

2 thoughts on “Salt & Sill Deli på Centralstationen

  1. Lena - gott för själen says:

    Wow, vilken härlig miljö det ser ut att vara! Många ogillar ostron, men jag gillar det. Det blir inte så ofta bara, men när det väl blir av så känns det lite lyxigt och gott.

    Ha en fin lördag!

    Kram Lena

    • Carola says:

      Ostron är nog något man lär sig tycka om. Sedan har jag upplevt att det är stor skillnad på ostron och ostron. Jag äter numera bara Fine de Claire. Då vet jag att jag gillar dom. Gärna med finhackad lök och vinäger.

      Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *