Bio premiär den 12 feb Fifty shades of grey

Bio premiär den 12 feb Fifty shades of grey 

Litteraturstudenten Anastasia Steele går med på att intervjua miljardären Christian Grey för att göra sin rumskompis en tjänst. Intervjuoffret visar sig vara en man som är både vacker och intelligent, men också en aning överlägsen. Den naiva Ana och den reserverade Christian dras ohjälpligt till varandra. Hon kan inte motstå honom och han vill ha henne, men på sina egna villkor. Ana tvekar när hon under den framgångsrike Christian Greys yta, anar en man som har ett kontrollbehov på gränsen till besatthet. Men ju närmare de kommer varandra, desto mer upptäcker Ana inte bara av Christian hemligheter, utan även sidor hon själv inte visste hon hade.

.

.

Tjingeling!

Ja, då har jag bokat en biljett till denna bio när den har premiär den 12 feb. Denna omtalade bok kommer nu att få ses runt om i världen på duken. Undra om den kommer att göra lika bra succe, så som böckerna har gjort?!. Filmen är 2 timmar och 5 minuter lång, så det gäller att få med mycket under den tiden. Det skall bli jätte spännande att få se.  Om man vill gå på premiären så är det nog hög tid att boka biljetter nu vänner. Bara ett litet tips!

.

Det är så himla många bra bio filmer nu under vinterhalvåret. Det är vinterns räddning. Jag älskar att gå på bion och mysa med popcorn och fly från vardagen för någon timme:).

.

.

.

Önskar er alla en jätte bra dag. 

Vi ses lite senare!

.

KRAM

tillvisitkort2

One thought on “Bio premiär den 12 feb Fifty shades of grey

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *