Mannerströms japanska kock och skalknivset

Mannerströms japanska kock och skalknivset

 Manneströms japanska kock och skalknivset

Mannerströms japanska kock- och skalknivset 2-delar. Med handtag i borstat stål och Mannerströms logo snyggt etsad på bladet. Japanska kockkniven är 18 cm och skalkniven är 10 cm.


Mannerströms japanska kock och skalknivset

 

Mannerströms japanska kock och skalknivset.

.

Tjingeling igen bloggisar!

.

Ikväll lagar vi massa gott här hemma. Och mitt i matlagningen så var jag bara tvungen att dra fram Canon och fota mina nya knivar som är en dröm i köket!

Detta inlägg är för er som gillar att laga mat och ha bra redskap i köket. Vi fick denna lyxiga och exklusiv presentkartong med två super vassa knivar i julklapp, dom ligger så skönt i handen när man skär. Handtagen är liksom som en trekant och knivarna har en härlig tyngd i sig som gör att det blir mycket enkelt att skära med dom. Vi har knivar från Global och tupperware innan i lådorna här hemma. Dom knivarna är vi också mycket nöjda med. Knivarna som är från tupperware har en mycket praktisk plast hölje om sig så dom ligger bra i lådorna. Mycket praktiska att ha med oss ut i husvagnen om somrarna.  Men dessa knivarna får nog bo kvar i vårt kök i denna lyxiga förpackning. .

Idag gjorde vi en riktigt god fiskgryta med rostade grönsaker till. Tänkte ta lite bilder och lägga ut receptet här på bloggen men nu på kvällen är det ju lite mörkare ute så det blir liksom Fifty shades of grey hela bilden:). Men det var så gott så detta kommer vi göra igen och då kan ju kameran titta fram.

.

Vi ses i morgon vänner! Och då startar jag upp en ny tävling, missa inte det!

KRAM

tillvisitkort2

 

One thought on “Mannerströms japanska kock och skalknivset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *