Kastellgatan 12 A, Linnéstaden

Kastellgatan 12 A, Linnéstaden

 

Kastellgatan 12 A, Linnéstaden

 

 

Bilderna är lånade av Alvhem Mäkleri

.

.

.

Hej igen bloggisar!

Åhhh idag måste jag bara visa er en underbar lägenhet som är till salu på Alvhem Mäkleri. Det är denna charmiga och underbar sekelskiftesvtåa om  74 kvm belägen på vån 4 av 5 på hörnet av välhållen fastighet anno 1900. Rymlig sydvästbalkong med ca 10 soltimmar om dygnet & en mängd vackra originaldetaljer bevarade. Stuckaturer, kakelugn, tilltagen takhöjd & brädgolv. Nyrenoverat kök i vitt med granitskiva.  Ja, det var lite kort om vad det stod i beskrivningen på denna lägenheten som ligger i charmiga  Linnéstaden. Det är nog den stadsdelen som jag gillar bäst i innerstan i Göteborg. Kanske gillar jag Linnéstaden så mycket för att där ligger min favorit ostbutik Linnégatans Ost. Dit åker jag lite då och då och köper goda ostar till helgmyset.

Kolla in här nedan vilken uuuuuuuur charmig lägenhet.

Kastellgatan 12 A, Linnéstaden

.

Kastellgatan 12 A, Linnéstaden

 

Kastellgatan 12 A, Linnéstaden

 

Enkelt och klassiskt som håller i längden.

.

Kastellgatan 12 A, Linnéstaden

.

Kastellgatan 12 A, Linnéstaden

 

Kastellgatan 12 A, Linnéstaden

 

Denna vackra filten måste jag inskaffa mig. Så himla ruffigt snygg.

.

Kastellgatan 12 A, Linnéstaden

 

SFD7456659401B243A486A225C7D3A9DA6C

 

Kastellgatan 12 A, Linnéstaden

Charmigt med denna text på ytterdörren:)

.

Nu skall jag laga lite kvällsmat till mina hungriga skatter. I kväll serverar jag spaghetti Carbonara på mitt sett med färska kryddor. Och till efterrätt så gör vi en riktigt kladdig kladdkaka med lättvispad grädde i kväll, bara för att det är en tråkig tisdag:).

.

.

Vill ni ser mer från detta vackra hem så kan ni gå in på Alvhem Mäkleri och Interiör.

Vi ses i morgon!

KRAM

tillvisitkort2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *