BACK TO SCHOOL

En dagens skolflicka med pirr i magen, på väg till terminens första skoldag.

….

Hello Skolstarten!

Denna morgon har veckaklockan ringt för att väcka oss, det har packats i nya skolväskor. Tänk vad tog sommarlovet vägen?! Allt gick i raketfart och nu är vi här igen. Att träffa sin vänner efter ett lång sommar lov är ju alltid underbart roligt! Men att bli väckt tidigt på morgonen igen känns väl så där. Men nu är det nya tag som gäller. Jag börjar strikt Lchf kost igen. Och mina sessorn skall lägga sig i tid för att orka gå upp tidigt på morgonen igen. Det är nästan som nyår afton, man har nya löften för sig själv i en ny start som vi just stigit in i.

 Dockans nya skolväska. En marinblå Svea väska blir det i år. Vi bara toook älskar denna Svea väska. Den är så stor och rymlig och perfekt att packa allt från gymnastik kläder till skolböcker. Samt att den står i mot smuts och väta. En riktigt toppen skolväska måste jag våga påstå!

 

Nu när det är skolstart så vill man ju alltid fylla på garderoben med lite läckra höstkläder inför hösten som kommer. Och vi har verkligen fastnat för blått i höst. Satt just och kolla in lite läckra kläder från Nätbutiken Oii. Och fann några läckerbitar.

 

Hur cool är inte denna blazer från Scotch R’belle som ytterjack i höst till en liten skolflicka ♥ Finns att klicka hem på bästa barnbutiken på nätet Oii här

 

Scotch R’belle – cardigan barnbutiken på nätet Oii här. 

Scotch R’belle allover printed tunic.

Och klassiken Converse i marin blått så klart. 

.

Allt här ovan finner du på favorit barnbutiken Oii på nätet med alla dom góaste märkerna om ni frågar mig:)!. Nu måste jag bara tipsa dej om en toppentävling hos Oii. Man kan vinna 2500 kr enkelt på deras facebooksida. Vinnaren utses nu fredag 24/8 efter klockan 17.00.  Har just själv deltagit i tävlingen:). Lycka till!

KRAM

8 thoughts on “BACK TO SCHOOL

 1. Miss Tess says:

  Nu är det verkligen tillbaka till rutinerna igen vilket är med delade känslor men känner på mig att det blir en bra höst:)

  Så mycket fint du visar, nu blir jag ju supersugen på det marina till min lilla sessa. Jag som har varit inne på armégrönt. Oh, härligt men farligt;)

  Kram

  Therese

 2. Pernilla says:

  Här började skolan i torsdags förra veckan. Hmm…tar et tag innan man kommer in i rutinera igen. Både barn och vuxna är lite småförvirrade här och glömmer en hel del… Vi är mest inställda på ytterligare en semestervecka i september, SEN kan allvaret börja:)

  Kram Pernilla

 3. Adela says:

  Visst är det skönt med rutiner igen;)
  Å kan sakna att få shoppa skolkläder till små killar….nu är de stora=)
  Dina bilder är som alltid helt underbara!

  Kramar
  Adela

 4. helenasenklavardag says:

  Vilka fina höstkläder, måste absolut gå in och tävla! Hos oss har det varit svårt att gå och lägga sig tidigt, men det tar väl ett par dagar så är vi inne i rätt rutiner igen!
  Kram Helena

 5. mrs Sessan says:

  Ha ha, jag har samma plaggen ligger klara på skrivbordet på macen för att bloggas. Det var kanske inte helt otippat, jag älskar ju din & Tess stil 😀

  Pussar & Kramar

  & visst var det lite skönt att få vardag igen. Då blir helgerna så otroligt mysiga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *