ATT MYSA TILL DET EN VARDAG

Mmmmm, favoriter till kvällsmat här hemma. 

………….

Toodeloo!

Här hemma har vi just ätit god kvällsmat bestående av krabbklor. Åhhh tror nog  nästan att det är min riktiga favorit mat just nu och helt enligt Lchf dieten som jag just börjar anamma helt! Åhh vad jag har slarvat under semestern.

 

.

Lchf är ju riktigt gott om man vill …………

.

Ses i morgon!

.

KRAM

11 thoughts on “ATT MYSA TILL DET EN VARDAG

 1. Eva says:

  A men.. Tror du jag är sugen på skaldjur?!?! Jaaaa, helt plötsligt blev jag skaldjurs allergiker. Höll på att stryka med. Hals svullna upp kunde inte andas och såg ut som en boll. Och vi som åt skaldjur jämt!!! Suck.
  Ja får hålla mig till fisk och annat.
  Snälla lilla Carola. Du behöver då inte hålla dig till massa bantar dieter. Smal som en sticka. Fin som du är.
  Kram på dig
  Eva evalevabo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *