LINDEX COLLABORATION WITH MISSONI

Ni har väl inte missat att Lindex snart släpper sin kollektion i samarbete med Missoni? Den 25 september släpps den omtalade kollektionen. Och nu kan man signa upp för en exklusiv VIP-shopping på Lindex.se, så att man från den 24/9 kan shoppa kollektionen online en dag före alla andra! 🙂

Hello!

Idag har jag verkligen haft mys mys med alla nära och köra runtomkring mig. Först hade jag ett lunch möte med min goa vän Mia. För att sedan hämta mina sessorn med deras respektive vänner vilket ledde till en underbar tjej fritidsgård med både bullbak, dans och skratt – helt underbart! Åhhh vad jag älskar att vara en tjejmamma ♥ Och nu är jag på väg ut på en långpromenad med bästa Stockholman ♥ Vi har ju alltid så myckt att bubbla om. Vi kan verkligen sitta i timmar i telefonen om kvällarna, så nu har vi bestämt att göra något bra utav våra långa samtal – motion!

Denna kappan måste jag bara ha! Det gäller att stå först på låstet när dom öppnar dörrarna i höst.

Vill ni se mer från Lindex och Missoni så kika in här.

KRAM

7 thoughts on “LINDEX COLLABORATION WITH MISSONI

 1. Miss Tess says:

  En hel del ser riktigt intressant ut. Hoppas de lyckas bevara lyxkänlan från Missoni, hoppas hoppas. Några fina styles till Saga blir det garnaterat och kanske något att matcha henne med:)

  Kram

 2. Mia says:

  Det ska bli intressant att se om man har en chans att köpa något, innan det tagit slut! Det kommer nog vara rusning på dessa härliga plagg!

  Tack för igår! Det var verkligen supertrevligt! Lovar att jag ska klämma in dig in agendan oftare framöver! 😉

  Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *