Att plantera i vasen Pallo

Att plantera i vasen Pallo

 

Att plantera i vasen Pallo

 

Hej!

Mår ni bra alla fina bloggisar?

Här är det riktigt bra faktiskt. Jag har fått mycket ny energi efter helgens trevliga möten med nya och gamla fina vänner. Och denna veckan som vi har gått in i, är fylld av små överraskningar och nöjen. Januari och februari är ju inga ljusa månader direkt. Och man känner sig lite trött efter julen och det känns som det är en ganska lång transportsträcka till våren och solen tittar fram på riktigt. Men här om dagens så bokade vi årets första campingplats, och det gav mig mycket energi skall ni veta. Jag med familjen längtar verkligen till vår husvagn och all den frihet det innebär att ha en hus på hjul. Denna sommaren har vi tänkt att besöka Stockholm bl.a. Och självklart så blir det en sväng till fina Österlen. Ingen sommar utan Österlen säger jag bara. För herre, vad jag gillar Skåne!

.

Att plantera i vasen Pallo

 

 För att pigga upp hemmet nu under den grå februari månaden så har jag tagit in lite mer  gröna växter och kaktusar.

.

Att plantera i vasen Pallo

 

Nya växter i min vas.  Denna gången testade jag att plantera en vanlig grön växt i min favorit vas Pallo från Skrufs Glasbruk . Tycket det var lite kul att sätta en växt som fick pryda vasen med sina rötter och allt. En lite annorlunda idé kanske?.

 

Att plantera i vasen Pallo

.

.

KRAM

tillvisitkort2

5 thoughts on “Att plantera i vasen Pallo

  1. Tina says:

    Extrem-snygga bilder!! Close-up foton är du så duktig på! Jag ska också köpa en sådan där snygg-vas. Är det den lilla eller stora storleken du har? Den ser stor ut så jag tänker att det kanske räcker med den lilla…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *