Vi testar Mix Well

Vi testar Mix Well

 

Vi testar Mix Well

 

.

.

.

.

Tjingeling vänner!

Att starta morgonen med nygräddat bröd måste nog vara det bästa sättet att starta en ny dag på? Jag älskar att känna lukten av nygräddat bröd och kaffe. Nu är det ju faktiskt så att jag dricker inte kaffe, eller jo förresten det gör jag ju. Jag dricker barnkaffe. Pytte lite kaffe med jätte mycket varm mjölk. En slags latte med extra extra extra mjölk. Och det är sådana kaffe muggar som  jag har hällt i mig i dag.

Här om veckan köpte jag hem lite olika glutenfria brödmixer från märket Mix Well. Denna sorten jag testade idag heter fullkornsbrödmix. Det ända man behöver lägga till är 25 g jäst till 500 gr brödmix samt lite vatten. Det var verkligen super smidigt att baka detta brödet. Det ända man måste tänka på är att det tog lång tid att jäsa degen. Så allt som allt så tog det ca 2,5 timme att baka detta bröd.  Jag brukar aldrig baka eller laga halvfabrikat, men denna brödmix kommer jag att göra igen. Den smakar som dansk rågbröd. Och den var en bra sådan också, trots att den är glutenfri. Det är nämligen svårt att finna bra och gott glutenfritt bröd tycker jag. Men här har dom verkligen lyckats tycker jag!

.

Vi testar Mix Well

 

Vi testar Mix Well

 

Smarriga marmelader med apelsin och ingefära bl.a. – mums!

.

KRAM

tillvisitkort2

2 thoughts on “Vi testar Mix Well

  1. Jocke Inredarn Sunesson says:

    Alltså sådant här går jag igång på, hälsokillen nr 1 i stan. Springa å köpa med en gång! Allt gott snygging!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *