Melodifestivalen 2016 genrep

Melodifestivalen 2016 genrep

 

Melodifestivalen 2016 genrep

Den moderna Melodifestivalen fyller 15 år i år.

 

 

.

Todeloooo Lördag

 

Är ni redo för att starta upp melodifestivalen 2016 i kväll?

I går kväll var det dags för Melodifestivalens första deltävling i Göteborg. Det var genrepet på Scandinavium. Och på plats var hela min familjen tillsammans med goa familjen W i vanlig ordning. Det är familjen W som tog med oss hit för första gången då de har varit här i alla år. Det är bra med erfarna reseledare haha. Vi kom bland de första när det öppnade dörrarna vid 18,00 och vi var bland dem sista som lämnade stället.

.

Melodifestivalen 2016 genrep

 

209

.

Kvällens programledare är Petra Mede och vackra Gina Dirawi.

.

071

 

Melodifestivalen 2016 genrep

.

Anna Books bidrag i den första deltävlingen av Melodifestivalen 2016 är diskvalificerat. Det meddelade Melodifestivalens exekutiva producent Christer Björkman på en presskonferens i Göteborg på torsdagskvällen. Låten har varit med i Moldaviens uttagning till Eurovision Song Contest 2014. Hon uppträdde ändå, med låten under kvällen och kommer så att göra i kväll. Men man kan inte rösta på bidrag nummer 5. Jag hade höga tankar om Anna då jag trodde att hon skulle komma tillbaka stark. Men jag måste tyvärr säga att låten var riktigt kass, liksom hennes kläder och scenografi också. Jag anser inte att det var någon större förlust!

.

097

 

030

 

033

 

Melodifestivalen 2016 genrep

.

Klart bäst var Samir som tog sig tid i regnet att faktiskt ta några bilder tillsammans med dessa tjejer. Denna härliga, snygga unga kille har en karisma och en avslappnad förhållande till artisteri, han känns jordnära!. Det är när kameran släcks som man ser vilka artister som är äkta och vilken personlighet dem faktiskt har. Och Samir är 100% äkta som den killen vi ser på TV, han gillar det han gör! Han har vår röst i kväll!! Rösta 099-20201 (3,60) SMS 01 till 72211 (3,60)

Låten Bada Nakna beskriver Samir så här, Den handlar om att strunta i vad alla andra tycker. Han sa bla till oss, att det är en låt som växer för varje gång man hör den. Första gången han hörde den så var den sådär, men sedan växte den för varje gång han hörde den.

Melodifestivalen 2016 genrep

 

Kvällens höjdare som vi kommer att rösta på är:

.

Barnens, Samir & Viktor med låten -Bada nakna och Ace Wilder -Don´t Worry

Jag röstar på. Samir & Viktor– Bada nakna och Robin Bengtsson -Constellation Prize

.

..

Puss & Kram

Carola

One thought on “Melodifestivalen 2016 genrep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *