Bästa BH-tipset

Bästa BH-tipset

Ny Bh från Triumph.

.

.

..

Godmorgon

.

Gillar ni att shoppa underkläder? Jag tycker det är så himla svårt. Vi har en liten underklädsbutik i vår småstad som jag gärna besöker när jag skall köpa bh och badkläder. De har en kunskap som jag helt saknar. Jag har alltid köpt 75 B på mina bh tidigare. Men när jag gick till denna underklädsbutiken för några år sedan, så fick jag lära mig att jag ha storlek 75 D. Hur har jag kunnat ta så himla fel på storleken? Alla underkläder och badkläder jag köper här sitter som formsytt för mig. De ser vad jag behöver föroch plockar alltid fram de rätta modellerna till mig. Det är viktigt hur underkläderna sitter för det avgör hur kläderna faller på dig. Har du inte rätt under så blir det inget snyggt resultat utanpå häller. Jag gillar småbutiker där de kan ge mig service, annars så shoppar jag gärna på nätet.

.

Ha en fin dag!

Vi ses lite senare

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *