SPONSRAD VIDEO – IKEA PRESENTERAR HEMMAFESTEN

.

.

I det här avsnittet ovan är IKEA nyfikna på hur våra fester skiljer sig från andra länders fester. Är vi svenskar stelare på fester än till exempel danskarna, och beter vi oss annorlunda på fest i Sverige jämfört med andra länder? Eller är det bara något som vi tror att vi gör?

Missa inte när Martina Haag och Mogge Sseruwagi utforskar nojor och situationer som hindrar oss från att umgås mer tillsammans. Till sin hjälp har de bland annat beteendevetare, sakexperter och inredningsexperten Jon Eliason, som leder dem på vägen med insikter och en massa smarta inredningstips.

.

Som ni vet så bygger vi en ny lägenhet som är klar i månadsskiftet Februari/Mars. Den lägenheten bygger på umgänge och sällskap i fokus. Som vi bor idag så har vi haft det svårt med att ha stora middagar men det blir ändring på det i och med flytten. Vi skall ha ett middagsbord för åtta till tio personer där alla kan umgås och det blir öppet mot köket så även den personen som står och lagar mat vilket kommer vara jag oftast hihi, kan vara med i diskussionerna. För vi kommer att platsbygga en köksö med fyra sittplatser mellan matplasten och köket. Jag älskar att hålla i middagar och umgås med goa vänner. Och med ett kök som tillåter mycket vänner så kommer det bli lättare för oss framöver. Vi gillar att ha öppna dörrar för även barnens vänner, alla är välkomna och umgås hemma hos oss. Jag gillar när det är fullt med barn och vuxna hemma, ett levande hem helt enkelt. Det behöver inte vara komplicerat på något sett med avancerad mat, utan det kan vara enkelt över en pizza och ett glas vin med strutglass efteråt. Vad är det man säger, delad glädje är dubbel glädje!

Så vårat motto med nya lägenheten är: Umgås.

.

.

.

sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *