Packar för en weekend i polen

Packar för en weekend i polen

.

.

Välkommen Torsdag!

.

Nu händer det grejer hos fru Karma. Jag håller på att se över min sista packning för idag åker jag på en weekend till Polen med ett gäng härliga bloggisar (ni ser vilka på mitt Instagram där jag har länkat till dem igår). Jag har aldrig varit i Polen tidigare så det skall blir extra roligt bara där av. Vi kommer att åka från Skåne och över till Polen med Stena Line. Vi har ett full späckat schema med massa RIKTIGT trevliga besök på både spa, restauranger, guidade turer samt en segel tur i bukten, vi skall nämligen besöka Polens Rivieran. Jag kommer att fota en massa så ni kan få bra rese tips här på bloggen! Det är ju det som är det härliga med bloggar, att dela och tipsa varandra om härliga stunder i livet!

.

Nu måste jag sluta blogga, då jag skall påbörja den resa strax …………..

.

Kram/Carola

One thought on “Packar för en weekend i polen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *