kuddar från Swedehearts

Swedehearts

 

Swedehearts

 

Swedehearts

 

kudde6

.

Dessa kuddarna kommer från Swedehearts som är ett nylanserat varumärke med ambitionen att skapa moderna mattor och kuddfodral i hög kvalitet med ett gediget, konstnärligt designarbete. Med exklusiva material, spännande former och med inspiration från nordisk arkitektur och inredning, har en vacker kollektion tagit form. Jag föll för dem direkt när jag såg dem, de hade den där rätta nordiska känslan av kvalité som jag sakta eftersträvar här hemma i vårt nya hem.

 

 

 

.

.

Hej,

.

Mår ni bra vänner?!

Här har det jobbats på hela veckan och det har blivit sena kvällar också, men vad gör det när man stor trivs på jobbet! På kvällarna inreder och planterar jag för våt hem som sakta växer fram. Jag letar ju efter den där nordiska och enkla känslan med naturliga materialval. Och här om dagen hittade jag dessa två kuddarna designad av Monica Backström som passar perfekt in i vårt hem. Denna soffan är så stor så den behöver mjukas upp med mer kuddar fram över, men detta var en bra början. Färgerna skall klart gå i grått ser jag.

.

Jag har hittat en matta till vardagsrummet, den går också i grått så klart! Men innan jag köper mer saker till vårt hem så måste tyvärr golven göras om i hela lägenheten, jag ni läste rätt alla golv i alla rummen skall dras upp och läggas ny ( lika dant golv)! Det var aldrig bra från början och Tarkett har varit här och tittat på golvet och det visar sig att det var fel på golven direkt från Tarkett. Så vi kommer nog att bo lite rörigt och jobbigt här i sommar. De skall nog ta rum för rum skulle jag tro? Jag skall ringa golvläggaren i morgon och beställa datum när vi drar igång det hela. Vet mer i morgon om detta projekt som skall starta här snart.

.

Nu har jag lite att stå i innan jag hoppar i säng!

Vi ses i morgon.

Kram/Carola

 

One thought on “kuddar från Swedehearts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *