Mina två favorit tidningar

004f.

.

.

Tjingeling

.

Nu sitter jag här och läser inredningstidningar och planera möbler för det nya boendet vid frukostbordet, det måste nog vara det roligaste jag vet just nu för tillfället:) Några möbler skall ut och några nya möbler skall inhandlas.

Jag funderar på att ta bort mina två PH lampor över köksbordet och ersätta dem med mina två AJ pendel lampor som jag idag har över mitt vardagsrumsbord. Eller skall jag ha mina klassiska PH lampor över köksbordet?. Det är annorlunda hemma hos oss nu då allt flyter ihop till ett här hemma idag som ni säkert redan vet. I det nya vardagsrummet ligger på nedre plan och kommer att ha en takhöjd på flera flera meter. Där kan jag inte hänga en lampa liksom. Funderar då på att köpa en FLOS lampa som ni kan se här. Jag kommer nog att sälja av lite möbler och annat. Alla möbler passar inte i alla hem. Denna lägenheten kommer se annorlunda ut och ha lite speciallösningar om kan säga så. Men jag vill bara ha välkända designer på mina lampor, men vissa lampor blir över och andra modeller måste köpas. Jag gör om mina skisser typ varje vecka haha. Man vill ju inte göra några hål i väggarna i onödan när det är nybyggt. Allt måste vara genomtänkt och hålla i längden. Det är roligt att bläddra i tidningar drömma och  planera. Idag drömmer vi för fullt:)

.

Stor kram/Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *