STHLM CONFIDENTIAL

STHLM CONFIDENTIAL

 

039

 

I min handväska idag. Det är bra med stora väskor, så man kan släpa med sig typ allt:)

.

STHLM CONFIDENTIAL

Lennie Lee driver en framgångsrik skandaltidning, har en lyxlägenhet på rätt adress och är ständigt omgiven av vackra kvinnor. Men plötsligt händer något. Upplagan rasar. Vännerna vänder sig bort. Allt pekar obönhörligt neråt när han får i uppdrag att fixa århundradets fest åt en affärsman. Pengarna räcker för att lösa alla hans problem – om han överlever.

Solveig Berg är en ung journalist som efter ett ödesdigert misstag hamnat i kylan och förlorat jobbet. Tomheten och ensamheten väcker svarta minnen till liv och hon gör vad som helst för att komma tillbaka.

 

.

.

 

 Hej igen vänner

Idag har jag varit nere i Göteborg hela förmiddagen då jag fick åka akut med vår hund som fått en skada på ena ögat i helgen. Vi har medicinerat hunden med olika droppar och tabletter. Men jag upplevde tyvärr att hon har försämrats i veckan, så jag åkte in akut med henne idag. När man åker på jouren så kan det bli en del väntan, då är det alltid bra att ha med sig en god bok i handväskan! Många tycker att det är stressande att sitta och vänta, men jag upplever det ganska rofyllt faktiskt. Jag har avsatt några timmar för att tillbringa tiden här. Avsagt mig allt från både jobb och barn. Nu är det bara jag, min hund och en riktigt bra bok i väntrummet med en kopp kaffe. Jag brukar nästan alltid ha med mig en bra pocketbok i väskan, för stunder som de här. Jag brukar också passa på att läsa när jag står i långa köer som till exempel ICA Maxi på fredags eftermiddagen då alla vill handla mat inför fredagsmyset. Jag kan till och med känna att jag blir glad när jag ser att det finns tid för att ta upp boken ur väskan och läsa. Nu har jag börjat läsa på en ny romanen Sthlm Confidential av Hanna E Lindberg, som ni kan läsa innehållet på ovan. Det är en riktigt bra bok som jag varmt rekommenderar.

.

Önskar er en fortsatt fin torsdag!

Kram/Carola

2 thoughts on “STHLM CONFIDENTIAL

  1. tina says:

    Hoppas allt gått bra med lilla hunden! Bra boktips är alltid toppen, och bra tips att ta med den i väskan i vardagen.
    Kram och fin fredag till dig!
    tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *