Cremant de Bourgogne

Cremant de Bourgogne

 

Cremant de Bourgogne

 

Cremant de Bourgogne

 

 Tjingeling Fredag

Om ni bor på Österlen och har nära till systembolaget på Ysta och Simrishamn så har jag bästa vintipset till er idag!

.Kom ni ihåg detta inlägget här? Vårt besökt på den skånska vingården Köpingsbergs Vingård utanför Kivik. Där vi fick testa ett bubbel vin som jag föll för pladask. På gården fanns det andra produkter som jag också köpte med mig hem, bla så köpte vi vindruvsmarmelad med grappa. Vi testade den för fösta gången igår kväll. Och jag blev helt förälskad måste jag säga. Den var så syrligt god till ostarna, inte så där söt och sliskiga som många kan vara. Ett måste på min ostbricka framöver.

Vinet som heter Cremant de Bourgogne (83762) Cuvée Carl-Otto,  126kr. Denna ädla dryck går tyvärr inte att beställa på systembolaget runt om i landet utan den är bara hemtagen utav systembolaget i Ystad och Simrishamn. Så när ni är i krokarna så måste ni köpa med er en flaska eller två. Själv så skall jag köpa ett helt flak när jag åker neråt igen:)

.

.

028

.

 Färgen är väldigt djup och fin också.

.

 

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *