Jippi nu kom sänggaveln till min dotters rum

Jippi nu kom sänggaveln till min dotters rum

 

Jippi nu kom sänggaveln till min dotters rum

 

Jippi nu kom sänggaveln till min dotters rum

 

Jippi nu kom sänggaveln till min dotters rum

 

Godmorgon bloggisar

Jippi, nu går det framåt här hemma. Nu har vi fått sänggaveln till stora dotterns rum. En säng utan sänggavel känns så omöblerat ut på något sätt, Nu återstår det bara en fluffig grå matta och en stor spegel sedan är vi klara i detta rum äntligen.

Igår målade jag sista lagret på trappan och det blev jätte bra. På förmiddagen kom fönsterputsaren hit och putsade våra fönster på insidan, att pusta så stora fönster som är över 5 meter upp i luften känns så där, speciellt om man är lite höjd rädd som jag. Så nu känns det riktigt bra här hemma.

Ha en fin dag vänner!

Kram/Carola

 

 

2 thoughts on “Jippi nu kom sänggaveln till min dotters rum

  1. Så fint det blir:)! Jag letar efter ett mindre skrivbord till min lille killes rum, vart har du köpt det som står jämte sängen?

    Ha en jätte bra lillördag :)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *