VEM TROR NI HAR PLOCKAT FRAM TRÄDGÅRDSMÖBLERNA FÖR TIDIGT

VEM TROR NI HAR PLOCKAT FRAM TRÄDGÅRDSMÖBLERNA FÖR TIDIGT

 

Ja här ser ni någon som har varit lite väl optimistisk när det kommer till väder och vår känslor. 😉 Jag plockade fram  trädgårdsmöblerna förra helgen och vi stod till och med och grillade korv och satt i solen och drack rosévin, det vänder fort så här års måste jag säga!

.

.

Tjingeling

Mår ni bra alla fina bloggisar?

Uppe med tuppen och piggare än någonsin. Antigen så är det ljuset från snön som gör mig så pigg eller så är det vårkänslor trots snön som jag får min energi igår? Jag har lite nya roliga projekt på G och en massa plugg med skolan samtidigt som jag jobbar. Ja vad skall man säga, Ingen ro och ingen vila. Här har jag en fullspäckad vecka att ta tag i.

Jag har även hunnit beställa en super snygg och lite udda/cool tavla så här på morgonen. Nu är hela hemmet under projekt CC. 😉 Nu tar jag tag i allt som har blivit liggande!

Nu skall jag ta och skriva mer på min stora inlämningsuppgift som skall vara inne i morgon. Och jag måste få skryta lite då jag fick mitt resultat på tentan igår, VG det gick riktigt bra då VG är det bästa betyg man kan få i detta ämne. Jag är super glad!!

,

Vi ses

Kram/Carola

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *