Walk in closet

Walk in closet

 

 

Hej

.

Nu måste jag ta tag i mina extra kilon som jag lagt på mig över vintern. Åhhh vad jag tycker det är jobbigt och tråkigt att motionera och äta nyttigt. Jag tycker jag läser på varenda blogg att ni tränar och är duktiga. Jag har väl aldrig riktigt gillat någon sport. Jag har tränat ju-jutsu och spelat badminton i några år. Men aldrig gjort något som gör att kroppen kommer i bra trim. Hur skaffar man sig den där förmågan att vara lite duktig? Jag har ingen disciplin alls när det kommer till varken träning eller kosten. Jag gillar konst, design, matlagning och musik. Inget som man får bra kropp av som ni hör:). Jag har gjort några försök till LCHF och liknande förra året. Men jag gillar inte att vara styrd så jag gjorde det på mitt sett. Vilket inta alls var som efter konstens regler berättade Linn som har tappat många kilon för något år sedan. Snälla kan inte något bara styra upp mig när det kommer till konst och motion?!.

.

Idag tänker jag att vi kan gå och mingla runt i min väns hus. Varsågoda!

 

Walk in closet

 

Walk in closet

 

Walk in closet

 

089

 

088

 

Walk in closet

 

 Medans våra män och barn bakade pizza till fredagsmyset i fredags, så hängde vi girls i den stora walk in closet. Vi satt på den mjuka tjocka och snygga grå Dallas mattan och drack bubbel och bubblade om allt i livet. Om jag hade haft en engen Walk in closet i denna storleken så hade jag varit där hela tiden:).

.

Walk in closet

 

Walk in closet

 Min fina 40 års present från Linn med familj.

.

.

Ha en fin dag vänner!

Kram/Carola

tillvisitkort2

 

7 thoughts on “Walk in closet

 1. dianasdrömmar says:

  Kilona ja, jag har lyckats gå ner 7 kg i år men 5 kvar…ska göra ett ryck nu igen..walk in closet är ju drömmen, jag har halvt om halvt en men den behöver fixas till…när kommer du till Stockholm? stor kram Diana

  • Carola says:

   Oj, 7 kilo. Det vår inte illa! Vad har du gjort då? Jag har ju läst på din blogg att du tränar lite då och då. Dela gärna med dig mer om den resan:).

   Kram Carola

 2. anette says:

  Vilket underbart fint hus! Det därmed kilona är skittråkigt. Jag är sååå peppad varje kväll efter att ha ätit en massa onödigt och på morgonen vaknar jag jätte dö hungrig och den peppen äsch bortblåst. Jag tar gärna emot tips…… Kram Anette

  • Carola says:

   Haha vad härlig du är Anette! Det där har du klart gemensamt med mig. Det är precis så jag också känner och gör! Men nu har jag en plan. Om den funkar så skall jag dela med mig utav den till dig, det lovar jag!

   Ha en god dag!
   Stor kram Carola

 3. Therese says:

  Att ta bort socker och vete ur sin dagliga kost är jag säker på räcker väldigt långt. Trist ibland men också trist att inte känna sig nöjd med sin kropp.

  Kram

 4. Annika says:

  Åh, vad avis jag blir på er walkincloset. En sådan vill jag också ha. Ni ser ut att ha riktigt mysigt. Ang viktminskning så har jag ett erbjudande på min blogg just nu om Forever FIT c9 som jag vet att Diana också har testat. Välkommen att kika in om du är intresserad. Ja, du är ju välkommen in på bloggen ändå. Hoppas du får en fin dag! Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *