Vilken färg passar du i?

Vilken färg passar du i?

 

 Fin blus från danska Oneof. Finns att köpa på rean just nu här.

 

Vilken färg passar du i?.

.

Hej vänner

.

 Det är inte bara min inredning som går i svart, vitt, beige, brunt och grått utan det är även min garderob. Jag gillar verkligen de jord nära färgerna i allt. Smyckena får gärna vara guld eftersom det är varmare toner på det. Jag har aldrig gjort någon färganalys. Någon som jobbar med att lägga färganalyser sa att jag var en blandning. Jag kunde ha både varma och kalla färger. Och så är det nog. Mina grå och beige färgerna drar nog åt det kalla hållet. Medans det bruna och mina guldfärgade smycke går åt det varmare hållet. Det är spännande det här med färg. Tänk vad det påverkar oss. Jag som tex mår väldigt bra i färgen rosa. Men skulle aldrig ta på mig ett lila plagg. Gillar inte färgen lila alls faktiskt.

.

Vilka färger gillar ni?

.

Kram/Carola

tillvisitkort2

One thought on “Vilken färg passar du i?

  1. Jonna says:

    Lite lustigt, jag hade ett inlägg om färger i morse på min blogg! 🙂

    När det gäller inredning så är färgskalan grått/vitt/svart/beige/brunt. De gånger det kommer in några andra färger i hemmet är väl om man köper eller får en bukett med blommor 😉 Jag har inte ens något rött till jul, då är det istället mycket vitt, grått och silver.
    När det gäller kläder så är det svart och vitt som gäller mestadels. Blåa jeans har jag helst. På sommaren försöker jag skoja till det med någon annan färg, men det slutar alltid med att jag har svart eller vit, ha ha! Dock vill jag ha toppar med tryck eller mönster så blir det liksom lite ”mer”. Har jag enfärgat så adderar jag med smycken så det inte blir så tråkigt. Gillar leopardmönstrat också.

    Kram Jonna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *