Vinäger i Visby

519

 

Vinäger i Vispy

 

 Tingeling

.

Mår ni bara alla fina bloggisar?

Nu var det ett tag sedan jag var här inne och bloggade. Vi har som ni säkert förstått haft semester med allt härligt som det innebär. Vi åkte över till Gotland och stannade där i över 2 veckor. Till en början bloggade jag men det tog lite för mycket tid eftersom jag tar så himla många kort när vi är ute och reser. Jag älskar ju att fotografera det är min stora passion ♥ Att fåna stunden och göra den oändlig. Vi har besökt så himla många härliga ställen som jag inte har visat er än varken här eller på mitt instragramkonto. Det gäller ju att njuta av stunden också och det har jag verkligen gjort på denna ljuvliga semester på den vackra ön.

Nu har vi mellanlandat här hemma och håller på att stuva om till en annan liten tripp ut igen. Tvättmaskinen går för fullt och barnen får sova ut och skrota här hemma för det har blivit många sena och mysiga kvällar när man är ute på semester med vänner och trevliga restaurangbesök. Gotland är fylld av trevliga restauranger kan jag lova er. Gillar ni god mat och mys så är detta ön för er. Det var en restaurang som jag verkligen gillade i Visby och det var restaurangen Vinäger. Vilket ställe, vilken inredning. Det kändes allt annat en svenskt. Restaurangen serverade hälsosam mat med smaker från Gotland och inspirationen är hämtad från medelhavet. Vinäger har sedan länge varit en mötesplats i Visby har jag förstått på människor jag talat med om detta ställe. Baren erbjuder cocktails av högsta klass samt ett stort utbud av viner på glas och intressanta ölsorter från utvalda mikrobryggerier.

 

534

 

537

 

540

 

 Var smaker inte bättre en ett kallt glas rosévin här på Gotland??

 

541

 

Vinäger i Vispy

 

Här gör bartendern en alkoholfri Mojito till vår stora dotter. Detta ställe är en perfekt restaurang även för barn då de har en barmeny med utvalda snacks för det mindre gästerna. Ett bra ställe för hela familjen helt enkelt!

 

Vinäger i Vispy

 

  Här har ni mitt glada gäng som jag tillbringade störta delen av min semester med, och jag står bakom kameran i vanlig ordning:)

.

547

 

Vinäger i Vispy

.

 Tog denna bilden för att jag fick en ide om att platsbygga utemöbler på vår nästa uteplats. Något i stil med detta. Visst är det snyggt och flexibelt. Dessa kuddar kan man även ha som fotpall när man vill slappa. Och när det kommer fler vänner på besökt hemma så fungerar dem som pallar, smart!

.

523

 

522

 

550

.

Nu skall jag ta och laga lite god brunch här hemma medans tvättmaskinen går på högvarv.

.

För er som gillar Gotland så kommer ni bli glada. För här kommer det regna resmål och tips från denna ön de närmaste dagarna!! Missa inte det.

.

Vi ses snart igen, jag har mössor att visa er:)

.

Puss & Kram

Carola

7 thoughts on “Vinäger i Visby

  1. Jocke says:

    Härliga dagar vi fick. Kanske kommer jag att skriva lite om semestern på min blogg ー men hur som helst, tack för alla fina minnen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *