Skulpturfabriken

636

 

634

 

.

.

Godmorgon

.

Då har vi besökt Skulpturfabriken på Gotland. Ett utav det ställena som man måste besöka när man är här på ön. Jag har läst många tidningsledningar och sett bilder på den snygga betongfatet på fot. Jag förstod nästan på en gång att det var en gotländsk design när jag såg den för första gången:). I en lummig vacker trädgård minglade vi runt jag och min man medans barnen lekte i trädgården. Här fanns det träkojor, gungor och stora ytor att bara springa runt på för de mindre kunderna. Ett ställe man lätt kan tillbringa timmar på. Här serverades det glass och fika för det som är sugna i trädgården.

.

679

 

.

635

 

.

647

 

 Åhhh vad jag gillar betong på möbler. Jag har gjort en ritning på bord som min man M skall få göra till våren då vi har flyttat till vårt nya hem.

,

655

 

Sedan 1995 har Skulpturfabriken formgivit och tillverkat prisbelönt design och skulptur på ett hantverksmässigt sätt i gotländska material. Företaget ägs och drivs av skulptören och formgivaren Stina Lindholm. Förutom produktdesign gör Stina även rumsliga gestaltningar, installationer och skulpturer. Sortimentet består av en blandning av egna produkter, vintage och nyskapande design från hela världen. En varierande och personlig kollektion av heminredning, trädgårdsprodukter, möbler, och detaljer.

.

656

 

Detta betongfat stod jag länge och vägde att köpa eller inte. Det som fick mig att besluta att inge köpa det var att jag inte är säker på hur betong blir när man använt det till uppläggningsfat. Hur fläckig blir den utav ostar, tunt skurna korvar och annat. Men nu när jag ser den här på bild så ångrar jag mig nästan? Får väl köpa den nästa gång jag kommer till Gotland:)

 

657

 

661

 

669

 

677.

Ha en fin dag så ses vi lite senare idag!

Kram/Carola

One thought on “Skulpturfabriken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *