VASEN PALLO FRÅN SKRUF GLASBRUK

VASEN PALLO FRÅN SKRUF GLASBRUK

 

VASEN PALLO FRÅN SKRUF GLASBRUK

Vasen Pallo från Skrufs Glasbruk

 

 

.

.

Hej!

.

 En fantastiskt fin julklapp har intagit vår matsalsbord denna eftermiddag.  Det är en riktig gobit denna vasen Pallo från svenska Skruf Glasbruk. Denna majestätiska vas är formgiven av Carina Seth Andersson, som även ligger bakom den berömda vasen Dagg. Vasen är i handblåst klarglas, tillverkad av skickliga glasblåsare vid Skrufs glasbruk i Småland. Vasen finns  i två olika storlekar. Jag har den lilla på 32 cm.  Vasen finner ni bla hos Länna Möbler. Denna vasen är mer minimalistisk än Dagg vasen, men båda är vackra på olika sett. Jag gillar Pallo då jag tycker att kragen längst upp på vasen gör att blommorna faller väldigt bra i vasen. Jag brukar köpa långa blommor så som Liljor och gröna kvisar, och den typ av blommor passa mycket bra i denna vas.

.

Idag har vi varit hela familjen och badat i ett nytt badhus. Är det ingen snö ute så får man ju hitta på lite andra roliga aktiviteter på jullovet. Man kan inte tro att det var fullt med snö här hemma förra veckan om man tittar ut idag. Idag var det riktigt skönt och varmt ute och ingen snö kvar alls. Inte mig emot. Men det var ju ändå tur att vi åkte pulka förra veckan:). I morgon har jag lite andra roliga utmaningar och aktiviteter för barnen. Vi gillar att göra roliga sker tillsammans hela familjen, så i morgon blir det nya äventyr kan man minst sagt säga, hihi.

.

VASEN PALLO FRÅN SKRUF GLASBRUK

 

 

VASEN PALLO FRÅN SKRUF GLASBRUK

Kände att jag fick lite vårkänslor då solen lyste när jag var i Vara idag och det var riktigt varmt ute. Så jag pyntade bordet med lite grönt för att ta in vårkänslan lite på matbordet.

.

.

Oj oj, nu ropar Honey att tacosen är klar! Och snart sitter vi bänkade framför en bra svensk deckare med smågodis och levande ljus! Bästa stunden på veckan.

.

KRAM

.

.tillvisitkort1

2 thoughts on “VASEN PALLO FRÅN SKRUF GLASBRUK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *