VÅR NYÅRSAFTON

VÅR NYÅRSAFTON

.

.

.

 

Godmorgon nya året 2015.

Igår var vi hembjudna till våra vänner ”Stockholmans” familj på en nyårs firande. Här möttes vi utav en vacker dukning, godmat och en varm sprakande brasa. Jag som alltid fryser uppskattar verkligen öppna brasor. Det är så himla mysigt! Om det är något jag verkligen drömmer om så är det att en dag få ha en egen öppen spis i mitt hem. Jag skulle verkligen elda ofta. För herre, vad det är njutfullt.

.

Bjuder er på lite bilder från gårdagens firande nedan.

.

.

VÅR NYÅRSAFTON

 

Förrätten bestod av älgkalv innerfile, svamp ris och rödvinssås. Därefter serverades huvudrätten som bestod utav Oxféle, potatisgratäng med päronskivor och gorgonzolaost med en krämig gorgonzolasås, Till efterrätt åt vi en daimtårta med värdens smarrigaste kolakräm på.

.

VÅR NYÅRSAFTON

 

Denna bjudningen igår var känslan av att vara en utav deltagarna på stjärnorna på slottet. Jag tror ingen i världen kan duka som min vän ”Stockholman”. Det är pampigt, det är maffigt och det är glamour. Och det är mycket utav allt men på ett elegant och smakfullt sätt.

.

VÅR NYÅRSAFTON

 

Här er ni den mycket smarriga tårtan.

.

VÅR NYÅRSAFTON

 

 Sedan sköts det raketer för fullt …………..

.

VÅR NYÅRSAFTON

 

VÅR NYÅRSAFTON

 

Ring klocka ring in det nya året ………………….. Skål för vad som skall komma under 2015.

.

Tack för gårdagen min fina familj och goa vänner!

.

KRAM

tillvisitkort1

Posted in Usa

2 thoughts on “VÅR NYÅRSAFTON

  1. Anna says:

    God fortsättning! Hoppas på mer modeinlägg 2015; diggar din klädstil! Jag undrar hu 5 units byxor är i storlek? Jag brukar dra 30 i jeans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *