VÅR = ROSÉVINER

Kvällens Rosévin tips!
Hallå Härliga Mars!
Det är ju helt galet vilket fint väder vi har i mars månad. Solen lyser och värmer gatorna här i småstaden. Ute på parkbänkarna sitter människor och äter glass och pratar. Och i rabatterna hittade jag snödroppar i dag – Nu är det verkligen vår!
Jag var faktiskt över i vinbutiken och köpte en god flaska rosé för att inviga våren med. Så dagens lunch blev ett glas i solen och några revbenspjäll – mums!

Åhhh på denna trappa idag satt jag och möööös för ca 40 minuter sedan:)!

Vågen visar -0,6 denna vecka, nice! Jag var lite orolig över gårdagens besök på Caféet och restaurangen. Men vågen var med mig ändå:)! Det som också är bra med våren är att jag kan börja ge mig ut på mina promenader igen. Det hjälper ju till en hel del ………..
Kikar bara in en kortis för att önska er en urmysig lördaagskväll! Skall ni se på Mellodifestivalen?! Det skall vi i alla fall, med en stor skål beacorn svålar (orginal danska)
KRAM

8 thoughts on “VÅR = ROSÉVINER

 1. mammaxtre says:

  Många med oss har fått njuta av solen idag verkar det som. Härligt!

  Rosévin är väldigt mycket vår och sommar. Gott så gott.

  Ha en fin kväll

 2. evalevabo says:

  Men hallå..jag prata om mitt älsade rosé idag till min man. längtar så efter det Tokigt?!. Men det är vår och sommar för mig och gudomligt gott med en lyxig känsla att få snutta rosé. Lite tidigt tyckte han..jaha då blir det väl röd vin till helgen då..Men nu ångrar jag mig. hihi. Du den choklad kakan på Nk såg underbar ut. Mums. Så hungrig jag blir och gotte sugen. kram
  Ha en fin kväll kompis.
  Eva

 3. Yummy Mummy says:

  å! rosévin på trappen – kan det bli mer vår?! 🙂 det så fantastisk hyggelig og YUM ut! stor klem!

 4. fiffi says:

  Visst är det så att rose tillhör vår och sommar.Härligt med vårväder, särbo för springa o gömma sig för alla vårkänslor jag har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *