Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

VÄLIKOMMEN NYA VECKA!

Godmorgon Måndag!
Mår ni bra alla finingar? Här är det toppen. Jag gick och la mig i god tid igår så jag har fått mina 8-9 timmars sömn som får mig att må bra!. Jag är som ett litet barn som mår bra av mycket sömn, hihi.
Just nu sitter vi och äter frukost ( bacorn omelett) med levande ljus och tittar ut i halvmörkret. Snart börjar våran nya vecka.
Bjuder er på en skön gammal låt. Denna låten påminner mig om min  mammaledigheten med liten Docka. Härlig minnen väcks med denna låt!
Önskar er alla en fin måndags morgon. Vi ses lite senare idag!
KRAM
CC

6 thoughts on “VÄLIKOMMEN NYA VECKA!

 1. Snor och Glamour says:

  God morgon fina du!
  Måste säga att du är så duktig att få till inlägg på morgonen, innan jobbet! Hur hinner du?
  Sedan undrar jag om dina Myran-stolar. Har du färgad ask, målad bok eller lackfärgade? Gissar på det sistnämnda? Är sååå sugen, dessa stolar har jag drömt om sedan jag har typ 10 år… Men man får väl börja med någon i taget… 😉
  Ha en fin dag fina du!

  Frida

 2. Room of karma says:

  Hej Frida!

  Mina myranstolar är lackfärgade vita. Dom är gamla ca 15 år så dom håller bra i färgen! Då får du tänka på att jag har två små barn + deras vänner och det är inte många märken på dom. Köpte 4st oäkta myran stolar på Mio. Dom blev 9 månader och var helt slut och totalt sönder slitna. Så det är skillnad på kvalite på orginal stolarna.

  Önskar dig en fin dag också:)!!

  kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *